kapubanner for mobile
Megjelent: 9 éve

Önéletrajz minta üzleti tanácsadóknak

Üzleti tanácsadóként szerzett munkatapasztalatot? Jobangel önéletrajz mintájának segítségével sikeresen pályázhat tanácsadói pozíciókra.

images

Az üzleti tanácsadónak erős analitikus és problémamegoldó készséggel kell rendelkeznie, valamint ismeretekkel a vállalati stratégia, a pénzügyi menedzsment, a szervezetfejlesztés, a marketing és az értékesítés terén. 

Az üzleti tanácsadó feladatai közé tartozik:

Üzleti problémák elemzése: Az üzleti tanácsadó vizsgálja a vállalatok üzleti problémáit, és meghatározza azokat a területeket, ahol javulásra van szükség.

Stratégiai tervezés: Az üzleti tanácsadó segít a vállalatoknak meghatározni az üzleti stratégiájukat, és kidolgozni a megvalósítási terveket.

Pénzügyi menedzsment: Az üzleti tanácsadó segít a vállalatoknak pénzügyi problémáik kezelésében, és támogatja őket a pénzügyi tervezés, a költségcsökkentés és a bevételnövelés terén.

Szervezetfejlesztés: Az üzleti tanácsadó segít a vállalatoknak hatékonyabbá tenni a szervezetüket, beleértve a folyamatok, a struktúra és a kultúra fejlesztését.

Marketing és értékesítés: Az üzleti tanácsadó támogatja a vállalatokat az értékesítési és marketingstratégiák kidolgozásában és azok végrehajtásában.

Technológiai megoldások: Az üzleti tanácsadó segít a vállalatoknak a technológiai megoldások kiválasztásában, bevezetésében és integrálásában, amelyek javítják az üzleti folyamatok hatékonyságát és növelik a vállalatok versenyképességét.

A vezető hazai állásgyűjtő oldalon, az Allasportal.hu-n ezres nagyságrendben taláhatók üzletviteli tanácsadói állások. 

Önéletrajz sablon letöltése

 

 

 


accountmanager

 

 

 

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek