Megjelent: 13 éve

PKO Bank: megvan az új vezérigazgató?

A PKO Bank Polski SA felügyelőbizottsága várhatóan Andrzej Klesyket, a lengyel BCG egyik vezetőjét kéri fel a vezérigazgatói posztra - számolt be a Gazeta Prawna.

A legnagyobb lengyel hitelintézet legmagasabb pozícióját immár nyolc hónapja csak ideiglenes vezetők foglalják el, és középvezetői szinten is számos személyi változás történt.

Mint ismert, a közelmúltban lemondott a vezérigazgató helyettes is, vele együtt távozott a bank igazgatósági tanácsának egyik tagja.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter