Megjelent: 11 éve

Sikeres volt a VI. Magyar Munkajogi Konferencia

Idén is hatalmas sikerrel zárult október 13-15-én Visegrádon, a RODIN Kft. által megrendezett VI. Magyar Munkajogi Konferencia.

images

images

Rengeteg résztvevő és megannyi támogató vett részt a konferencián. A résztvevők a három napos rendezvény során, az előadások látogatása mellett, kihasználhatták a helyszín nyújtotta lehetőségeket a pihenésre és a kapcsolatépítésre.

A konferenciát Kézdi Katalin, a RODIN Kft. ügyvezetője és Dr. Pál Lajos, a Pál és Kozma Ügyvédi Iroda nyitotta meg, melyet számos remek előadás követett. Elsőként Kisgyörgy Sándor munkajogi szabályozásról szóló prezentációját hallhattuk, melyet sorra követtek olyan előadók, mint, Prof. Dr. Kiss György, Dr. Horváth István, Dr. Berke Gyula, Dr. Handó Tünde és a felsorolás itt még nem ért végett. Az este elérkeztével a termek kiürültek és mindenki önfeledten átadta magát az esti programoknak.

Mint az előző években idén is, a Dr. Horváth István vezetésével megrendezésre kerülő "Munkajogi Ki mit tud" volt az este fény pontja, ahol a versenyláztól fűtve, de mégis önfeledten szórakozott mindenki.

A legnagyobb érdeklődés most is a második nap megrendezésre kerülő Pódiumvitát övezte, ahol a résztvevők Dr. Berke Gyula vezetésével Dr. Cseffán József, Dr. Pál Lajos és Dr. Lőrincz György jogeset értelmezéseit hallgathatta végig.

Az esti gálavacsorán a hangulatot számos remek produkció fokozta, majd a konferencia utolsó napján vendégeink elégedettségüket és boldogságukat tükrözve hagyták el a helyszínt, azzal az ígérettel, hogy itt lesznek jövőre is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az idei rendezvény előadásanyagai a http://munkajogikonferencia.hu/eloadasanyagok2009 oldalon elérhetők a résztvevők számára.

Külön köszönjük a szponzoroknak a támogatást, a médiatámogatóknak, kiemelten a HR Portálnak a részvételt a konferenciáról szóló hírek közlésében, és a rendezvény népszerűsítésében.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Kölcsönzött munkaerőt keres az elbocsátottak helyére az oroszlányi Wescast

Munkaerő közvetítő cégen keresztül toboroz dolgozókat a Wescast, mely a szakszervezet szerint 180 embert bocsátott el nemrég. Teljes cikk

Augusztus 31-ig lehet pályázni a munkahelyvédelmi programra

Van olyan nagyvállalat, amelyik 3500 dolgozójával vesz részt a programban - mondta el Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár. Teljes cikk

266 ezer 300 forint volt a nettó átlagkereset márciusban

A reálkereset 4,6, a nettó átlagkereset 9,6 százalékkal nőtt z előző év azonos időszakához képest. Teljes cikk