Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 11 éve

Spanyol nyelvtanulási lehetőség Venezuelában

Egyéves spanyol nyelvtanulási lehetőséget ajánl 18 és 35 év közötti fiataloknak a caracasi Bolívári Egyetemen a Magyar-Venezuelai Szolidaritási Társaság (MVSZT). A Népszabadságnak eljuttatott tájékoztató szerint az ösztöndíj a 2009 szeptemberében kezdődő tanévre szól. Az oktatás ingyenes, a szállást, ellátást pedig kedvező díjért biztosítják az egyetem közelében, de a repülőjegyet a résztvevőknek kell állniuk.

Jose Moreno, a caracasi Bolívári Egyetem igazgatóhelyettese elmondta: a skandináv országokból már sokan érkeztek és szívesen fogadnának diákokat Kelet-Közép-Európából, így Magyarországról is. A nyelvtanulás mellett politikai képzésen is részt vehetnek az érdeklődők.

Ha sokan jelentkeznek, az MVSZT a többi között szociális helyzet, jövedelem, nyelvtudás, alapján dönti majd el, ki utazhat a dél-amerikai országba. Mint azt a Venezuelai Bolívári Köztársaság budapesti követségén megtudtuk, tíz ilyen ösztöndíjról van szó.

Az érdeklődők bővebb információt a 06 (20) 454-0298-as telefonszámon és a venezuelai. szolidaritas@gmail.com e-mail címen kaphatnak.

Népszabadság
Follow hrportal_hu on Twitter