Megjelent: 11 éve

Speciális képzést kapnak az eTanácsadók

Az eMagyarország Centrum kezdeményezésének keretében eTanácsadóknak nyújtanak szakmai továbbképzést, növelve munkájuk hatékonyságát - olvasható a Népszabadságban.

Országszerte 2150 eMagyarország pont működik, ahol bárki hozzáférhet a széles sávú internethez, megkönnyítheti akár az ügyintézést, akár a családtagjaival való kapcsolattartást, vagy épp a tanulást. Jelenleg több mint hétszáz tanácsadó segíti, tanítja a látogatókat, önkéntes alapon, ám az ideális az volna, ha minden helyre jutna egy-egy szakértő tanácsadó. A tapasztalatok szerint ott használják ki aktívan az internet adta lehetőségeket, ahol segítők is dolgoznak.

Ennek érdekében, az ország hét pontján, minden régióban, speciális továbbképzéseket tartanak annak érdekében, hogy a gyakorlatban is hasznosítható, naprakész ismereteket szerezzenek arról, hogyan segíthetik a leghatékonyabban az állampolgárokat az internet és az elektronikus ügyintézés világában.

A tanácsadók továbbképzése két fő részből áll: elméleti és gyakorlati foglalkozások során elsajátíthatják annak módszertanát, hogyan tanítsák meg az alapokra az internet világában teljesen kezdőket, s hogyan küzdjék le bennük a további tanulást leginkább akadályozó tényezőt, a gátlást. A képzés másik fontos része a lehetőségekkel kapcsolatos tudás aktualizálása, hiszen az internetes szolgáltatások fejlődnek, változnak és bővülnek.

Népszabadság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter