Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Sportkártya - belépő a mozgás világába

A Sportkártya azoknak biztosít széleskörű szolgáltatást, akik a rendszeres sport segítségével boldogabb és kiegyensúlyozottabb életre vágynak!
Sportkártya tulajdonosként már nincs szüksége arra, hogy az Ön által kedvelt termekben megvegye a bérletet: miután kiváltotta Sportkártyáját országszerte, több mint 190 terem vár Önre! Ezáltal nemcsak egy sportnak hódolhat, hanem minden alkalommal más helyen és más módon mozoghat!

Ezzel az univerzális sportbérlettel járhat uszodába, fitneszterembe, lovardába, jógázni, squasholni, falat mászni, és még számtalan egyéb mozgásformával tehet egészségéért.

Hogyan lehet kártyát igényelni?

Háromféle módon juthat Sportkártyához: egyrészt cégek vásárolhatják meg dolgozóik számára, ezáltal megadják számukra a mozgás lehetőségét, és segítik őket a hatékony munkavégzésben, hiszen az aktív pihenésnek stressz oldó hatása is van.

A Sportkártya, és ezáltal a rendszeres sportolás bevezetésével a dolgozók ellenállóbbak lesznek a megbetegedésekkel szemben, így csökken a munkahelyi hiányzások, betegszabadságok száma. Vállaljon Ön is felelősséget a munkavállalóiért, és tegyen egészségükért: a Sportkártya könnyen beépíthető az adott vállalkozás cafeteria rendszerébe! A béren kívüli juttatások ezen formája növeli a kollégák lojalitását és a munkavállalói elégedettséget.

Amennyiben vállalatuk jelenleg anyagilag nem tudja támogatni dolgozóik sportolását, az egy munkahelyen dolgozók összefoghatnak, létrehozhatnak egy csoportot, mely által kedvezményeket vehetnek igénybe. Legalább 10 fő és munkáltatói igazolás szükséges ahhoz, hogy igénybe vehessék ezt a típusú csomagot. Ebben az esetben a havi díjat a munkavállaló fizeti.

Végül, de nem utolsó sorban (16 éves kortól) magánszemélyek is lehetnek Sportkártya tulajdonosok, függetlenül attól, hogy jelenleg milyen élethelyzetben vannak: éppen tanulnak, anyukák vagy nyugdíjasok.

Csomagjaink

5 féle csomag közül választhatnak az érdeklődök, attól függően, hogy milyen gyakorisággal, mely városokban, és mely termekben használnák Sportkártyájukat. Az egyes csomagok között árban és a látogatható helyszínek számában van különbség.

További információk:
web: www.sportkartya.eu
mail: info@sportkartya.eu
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Munkaidőkezelés? Mutatjuk a lehetőségeket! Az Excel betöltéstől a webes megoldásokig a PIRAMIS™-ban

Keressünk egy munkavállalói csoportot példaként, hogy segítségükkel szemléltethessük az összes rendelkezésre álló lehetőséget: legyenek ők a... Teljes cikk

A fizetés a legjobbnak tartott motiváló eszköz, de tényleg eredményes?

Összeültünk Pataki Zoltánnal, az euCSOPORT egyik alapítójával, hogy a munkaerőpiac mai helyzetéről beszélgessünk. A cégcsoport idén ünnepelte... Teljes cikk

Mire figyeljünk, ha értékesítőt keresünk?

Az értékesítők toborzása (sok más pozícióhoz hasonlóan) külön műfaj. Most összegyűjtöttük, milyen tényezők nehezítik az értékesítői... Teljes cikk