Megjelent: 7 éve

Sportkártya - belépő a mozgás világába

A Sportkártya azoknak biztosít széleskörű szolgáltatást, akik a rendszeres sport segítségével boldogabb és kiegyensúlyozottabb életre vágynak!
Sportkártya tulajdonosként már nincs szüksége arra, hogy az Ön által kedvelt termekben megvegye a bérletet: miután kiváltotta Sportkártyáját országszerte, több mint 190 terem vár Önre! Ezáltal nemcsak egy sportnak hódolhat, hanem minden alkalommal más helyen és más módon mozoghat!

Ezzel az univerzális sportbérlettel járhat uszodába, fitneszterembe, lovardába, jógázni, squasholni, falat mászni, és még számtalan egyéb mozgásformával tehet egészségéért.

Hogyan lehet kártyát igényelni?

Háromféle módon juthat Sportkártyához: egyrészt cégek vásárolhatják meg dolgozóik számára, ezáltal megadják számukra a mozgás lehetőségét, és segítik őket a hatékony munkavégzésben, hiszen az aktív pihenésnek stressz oldó hatása is van.

A Sportkártya, és ezáltal a rendszeres sportolás bevezetésével a dolgozók ellenállóbbak lesznek a megbetegedésekkel szemben, így csökken a munkahelyi hiányzások, betegszabadságok száma. Vállaljon Ön is felelősséget a munkavállalóiért, és tegyen egészségükért: a Sportkártya könnyen beépíthető az adott vállalkozás cafeteria rendszerébe! A béren kívüli juttatások ezen formája növeli a kollégák lojalitását és a munkavállalói elégedettséget.

Amennyiben vállalatuk jelenleg anyagilag nem tudja támogatni dolgozóik sportolását, az egy munkahelyen dolgozók összefoghatnak, létrehozhatnak egy csoportot, mely által kedvezményeket vehetnek igénybe. Legalább 10 fő és munkáltatói igazolás szükséges ahhoz, hogy igénybe vehessék ezt a típusú csomagot. Ebben az esetben a havi díjat a munkavállaló fizeti.

Végül, de nem utolsó sorban (16 éves kortól) magánszemélyek is lehetnek Sportkártya tulajdonosok, függetlenül attól, hogy jelenleg milyen élethelyzetben vannak: éppen tanulnak, anyukák vagy nyugdíjasok.

Csomagjaink

5 féle csomag közül választhatnak az érdeklődök, attól függően, hogy milyen gyakorisággal, mely városokban, és mely termekben használnák Sportkártyájukat. Az egyes csomagok között árban és a látogatható helyszínek számában van különbség.

További információk:
web: www.sportkartya.eu
mail: info@sportkartya.eu
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter