kapubanner for mobile
Megjelent: 9 hónapja

Strapabíró, ütésálló telefon mesterembereknek

Igazán nehéz jó minőségű, az ütéseknek, a pornak, a víznek is ellenálló telefont választania annak, aki ipari környezetben dolgozik. A legtöbb telefonra úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra, ez pedig egy mesterembernek jellemzően nem megy könnyen.

Strapabíró, ütésálló telefon mesterembereknek
-

Az igényt egy strapabíró készülékre több gyártó is felismerte: az ütésálló telefon pedig egyre népszerűbb. Az ilyen készülékek gyártásával foglalkozó Caterpillar cég termékei a CoolMobile.hu oldaláról is beszerezhetők.

Mit kell tudni a márkáról?

Mivel lehet, hogy sokak számára ismeretlenül cseng a Caterpillar márkanév – rövidítve Cat – a mobiltelefonok piacán, néhány szóban ismertetjük, mit kell tudni a cégről. Hihetetlen, de a vállalat már több, mint 100 éve jelen van, elsősorban munkagépeket gyárt. Egyik nagy sikerű találmánya a hernyótalpas traktor – innen származik a nevük is, a caterpillar magyarul ugyanis azt jelenti: hernyó.

Az 1833-ban alapított amerikai üzleti vállalkozás székhelye Illinois államban található, érdekesség, hogy Magyarországon, Gödöllőn is van egy gyártelepük.

A gépeken, motorokon kívül telefonokat is gyártanak, célközönségüket az olyan felhasználók alkotják, akik extrémebb körülmények között használják a készülékeket. A gyárakban, üzemekben dolgozók éppúgy hasznát veszik a Cat ütésálló telefonoknak, mint a sportolók, a túrázók vagy azok a mesteremberek, akiknek épp hőkamerára van szükségük a munkájuk elvégzéséhez.

Mit tud egy Cat ütésálló telefon?

Azonkívül, hogy ütésálló, számos más jó tulajdonsággal is rendelkezik egy ilyen készülék. A CoolMobile.hu webáruházban is kapható Caterpillar S75 5G modell esetében például a teszt során bebizonyosodott, hogy ha leejtjük 1,8 méter maximális magasságból acélfelületre, akkor sem törik be a kijelző, ennek oka: ez az elem Gorilla Glass Victus üvegből készült.

A Gorilla Glass Victus üveg sokkal ellenállóbb, mint más gyártók alumínium-szilikát üvegei, a karcolódásnak is 4-szer jobban ellenállnak – olvasható a gyártójuk, a Corning honlapján. A Cat telefonokhoz pedig ez az ideális!

Egy magasban dolgozó mesterember vagy az, akinek a zsebéből gyakran kiesik a mobil a munkája során, nagyra értékeli, ha egy megbízható, ütésálló telefon van a birtokában.

A Cat telefonokkal való munkavégzést segíti, hogy remek a kialakításuk: jó a fogásuk, amit a készülék hátulján elhelyezett TPU gumiborítás is segít. Azok tehát, akik nedves környezetben vagy kesztyűvel a kezükön dolgoznak, jól teszik, ha a Caterpillar készülékei közül választanak maguknak telefont!

Még milyen jó tulajdonságai vannak a készülékeknek?

Minden Cat telefon ütésálló, sok közülük IP68 védelemmel rendelkezik, a por és a nedves környezet sem árt nekik: ilyen ipari munkakörnyezetben is használhatók.

A Cat S62 Pro – amely szintén kapható a CoolMobile.hu oldalán – egy többfunkciós munkaeszköz. Beépített hőkamerája profi módon képes megmutatni, hol vannak gondok a szigeteléssel vagy hol vannak nyirkos felületek. Szobafestőknek például ideális választás egy ilyen készülék.

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Karácsony Gergely: öt évvel növeljük a várható élettartamot Budapesten

Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek - DK - MSZP fővárosi listavezetőjének fő célkitűzése, hogy újbóli megválasztása esetén... Teljes cikk

A női munkavállalói jóllétet támogató program indult

A májusban, az Európai Sokszínűségi Hónap keretein belül bevezetett program szerves részét képezi a cég idei DEI-, wellbeing- és nyílt vállalati... Teljes cikk