Megjelent: 11 éve

Személyi változás a Budapest Bank felsővezetésében

A Budapest Bank minőségi és üzletátalakítási vezetői pozícióját januártól Tamás Péter veszi át Györgyi László korábbi vezetőtől. A Budapest Banknál eltöltött több mint egy évtizedes tapasztalatot szerzett szakember a békéscsabai Bankműveleti Központ éléről érkezett az új munkakörbe.

Tamás Péter 1997-ben csatlakozott a Budapest Bankhoz projektvezetőként, és sikerrel irányított kiemelt fontosságú vállalati kezdeményezéseket, többek között az Y2K projektet. A vállalat operációs szervezetében ezt követően kulcsszerepet játszott a folyamatok centralizálásában és a produktivitás javításában, megteremtve ezzel a Budapest Bank központi operációjának alapjait.

2002-től az anyavállalat svájci részlegénél szerzett nemzetközi tapasztalatokat a behajtás vezetőjeként, majd 2004-ben tért vissza a Budapest Bankhoz. Tamás Péter nevéhez fűződik a békéscsabai Bankműveleti Központ alapítása és fejlesztése: a 2006-ban mindössze 30 fővel megalakult központ ma mintegy 550 munkatárssal dolgozik, s ezzel mára a régió egyik legnagyobb foglalkoztatójává vált.

Új posztján Tamás Péter irányítja majd a Budapest Bank folyamat-, termék- és szervezetfejlesztését. A banknál töltött 11 év során jelentős tapasztalatot szerzett szakember felel a bank minőségügyi módszereiért. A hitelintézet nagy hangsúlyt helyez a bankon belüli egységes ügyfélszemlélet megteremtésére, melyhez a Six Sigma, valamint a Lean minőségügyi rendszerek módszertanát használják fel.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter