Megjelent: 7 éve

Személyi változások a Tchibo vezetőségében

A Tchibo Budapest Kft. új üzletágainak dinamikus fejlesztése érdekében képzett szakemberekkel bővíti menedzsmentjét.

A Tchibo Budapest Kft. Mészáros Zsoltot (44) nevezte ki ügyvezető igazgatónak. A korábban marketingigazgatóként dolgozó szakember a Lengyelországba visszatérő Andrzej Jackiewiczet váltja, aki több éven át sikeresen vezette a Tchibot Magyarországon.

Mészáros Zsolt kereskedelmi diplomáját a budapesti Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerezte, majd később Dél-Afrikában, marketing szakirányon végzett. Szakmai karrierjét az Unilever Magyarország Kft.-nél kezdte, majd 13 év múltán a Borsodi Sörgyár Zrt.-hez került, ahol marketing- valamint kereskedelmi igazgatóként dolgozott.

A Tchibo marketingigazgatói posztját 2013. január 1-jétől Laczó Eszter (39) tölti be. A szakember feladata az egységes marketing stratégia kidolgozása és megvalósítása a Tchibo kávé- és non-food üzletágában egyaránt.

Laczó Eszter 2000-ben végzett a Budapesti Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi marketing szakán, s 13 éves FMCG területén szerzett tapasztalattal rendelkezik a marketing és trade marketing feladatok menedzselése területén. Karrierjét a Kraft Foods-nál kezdte, majd 2002-től a Reckitt Benckisernél bővítette szakmai ismereteit és vezetői tapasztalatit. Szakmai pályafutását 2007-től a Danone-nál folytatta, mint Brand Manager, majd 2011-től a Danone barcelonai központjában töltött be Global Brand Marketing Manager pozíciót.

A Tchibo 2012 márciusában indította el Magyarországon online kereskedelmi üzletágát. A terület stratégiai szerepének és üzleti eredményének növelése érdekében a vállalat nagy tapasztalattal rendelkező vezetőt nevezett ki az üzletág élére. 2012. december 3-tól az ECommerce üzletág vezetői pozícióját Németh Norbert (38) tölti be, aki 12 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik az e-commerce, az on-line média és a digitális marketing területén.

Szakmai pályafutását az Expressz.hu Kiadónál kezdte, majd 2000-2008 között a Sanoma Magazines International-nél (Sanoma Magazines kiadócsoport) folytatta munkásságát. Mielőtt elvállalta a Sanoma Media E-Commerce igazgatói pozícióját, 2 évet töltött Londonban a Business Monitor International cégnél, mint digital marketing es E-Commerce üzletágvezető. Marketingigazgatóként irányította és menedzselte a 20 legfontosabb Sanoma portál teljes marketing aktivitását.

A Tchibo Budapest Kft. Shop üzletágának új vezetője Várbíró Gergely (33). Feladata a teljes Shop üzletági csapattal együtt a Tchibo üzleteinek operatív működésének és az eredmények új szintre emelése, a Tchibo üzletek vásárlóközpontú, magas színvonalú üzemeltetése.

Várbíró Gergely diplomáját 2004-ben szerezte a Budapesti Gazdasági Főiskola nemzetközi kommunikáció és PR szakán. 2003 óta dolgozik a kiskereskedelem, vendéglátás területén. A szakember 2007-től az AmRest Hungary Kft-nél dolgozott területi vezetőként, majd régiós vezetőként ő irányította a 9 budapesti, valamint a debreceni KFC éttermet.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Új vezérigazgató a Mediaworks élén

Liszkay Gábor utódja az elmúlt években Magyarország washingtoni nagykövete volt. Teljes cikk

Új HR igazgatót nevezett ki a Talentuno

Sokoldalú, számos iparág vállalati kultúráját, valamint a startupok világát is jól ismerő szakember csatlakozott a Talentuno vezetőségéhez:... Teljes cikk

Rigó Csaba Balázs a GVH elnöke 2026-ig

Április közepétől hat évig Rigó Csaba Balázs lesz a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke. A fogyasztók és a verseny tisztaságának védelme... Teljes cikk