Megjelent: 10 éve

Társaságot kap az OTP Cafeteria kártya

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. elindította a Cafeteria kártyához tartozó társkártyás rendszert, így már családtagjaink is egyszerűen igénybe tudják venni a különböző cafeteria szolgáltatásokat.

images

2010 márciusától az OTP Cafeteria kártyához akár 3 db társkártyát is lehet igényelni, melyek térítési díja 1250 Ft/db és érvényességi idejük 3 év. "A Cafeteria társkártya legnagyobb előnye, hogy a hozzátartozóink közül bárki használhatja; így nem okoz kényelmetlenséget vagy extra szervezést családon belül, hogy a cafetéria keretet hogyan osszák fel egymás között a családtagok." - nyilatkozta Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója.

Az OTP Pénztárszolgáltató 2008-ban indította el innovatív termékét, az OTP Cafeteria kártyát - a bankkártyák elvén működő multi funkciós kártyát -, amellyel egyszerre több béren kívüli juttatás kezelése válik lehetővé. Bevezetése óta folyamatosan nő a munkáltatói igény az OTP Cafeteria kártya iránt, hiszen rendkívül egyszerű adminisztrációs rendszer tartozik hozzá. A munkavállalók kedvelik, hiszen a kártyával kényelmesen és biztonságosan vehetnek igénybe szolgáltatásokat. Továbbá, a kártyával az is megoldható, hogy az elfogadóhelyeken fizetve mindig pontosan ugyanannyit vonjanak le az e-utalvány készletből, amennyi a termék/szolgáltatás ellenértéke.

A Cafeteria kártyával 2010 áprilisától már internetszolgáltatás is igénybe vehető, de a kártya továbbra is tartalmazhatja a hideg- és meleg étkezést, az iskolakezdési hozzájárulást, az ajándék- és kultúra utalványt, valamint az OTP Egészségpénztári szolgáltatásokat.

Bővebb információt az OTP Cafeteria kártyáról és a társkártya igénylésének menetéről a https://www.otpcafeteria.hu/hu/index.html oldalon talál.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter