Megjelent: 11 éve

Távozik a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója

Január végén távozik a Magyar Telekomtól dr. Simon András, a vállat kommunikációs igazgatója, aki két éven át irányította a legnagyobb hazai távközlési cég kommunikációs tevékenységét. Az igazgatóságot februártól Varga Mihály vezeti - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

images

images

Simon András médiakapcsolati igazgatóként csatlakozott a Magyar Telekomhoz, majd 2007 őszétől kommunikációs igazgatóként folytatta pályáját. Ebben az időszakban nyert a vállalat Üzleti Etikai Díjat, két alkalommal első lett a magyar cégek elszámoltathatósági rangsorában (Accountability Rating Hungary) és kétszer érdemelte ki a Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó díjat.

"Dr. Simon András rendkívül sokat tett a Magyar Telekom transzformációs folyamatainak sikeréért, a 'T' márka megerősítéséért, és azért, hogy infokommunikációs vállalatként valóban nyitott kommunikációt folytassunk. Sok sikert kívánok további pályáján!" - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Varga Mihály mérnök-közgazdász a Sony Hungária Kft. marketingvezetői posztjáról 2000-ben igazolt az Ericssonhoz. Megalakulásától, 2001-től 2005-ig vezette a két cég közös vállalatának, a Sony Ericssonnak közép- és kelet-európai marketingtevékenységét. 2006-tól 2008 őszéig a Hewitt Humán Tanácsadó Kft. értékesítési és marketingvezetője volt. Nemzetközi tapasztalatait, vállalati belső kommunikációs ismereteit, illetve a mobilszektor és a szórakoztatóelektronika területéről származó tudását ötvözheti majd eredményesen a Magyar Telekom kommunikációs folyamataiban.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter