Távozó vezetők a Népszabadságnál"/>
Megjelent: 11 éve

Távozó vezetők a Népszabadságnál

Dr. Skriba Judit, a Népszabadság korábbi PR és kutatási vezetője a továbbiakban külsős stratégiai tanácsadóként segíti a kiadó munkáját. A két, korábban általa irányított terület közül a kutatás a marketinghez kerül át, míg a PR ügyeket a továbbiakban Tüske Gabriella viszi.

Az immár a kutatást is magába olvasztó marketing igazgatóság éléről távozik Czingáber Erzsébet, utódjáról a kiadó a későbbiekben ad tájékoztatást. Szintén új vezetőt kap a Népszabadság archívuma: a tavaly év végén leköszönt Mészáros Juilannát Lőkös Katalin váltja megbízott vezetőként.

Szintén a kiadót érintő változás, hogy a TOP kiadványok a jövőben projekt alapú, külső megbízásban készülnek, erre majd tendert ír ki a Népszabadság Zrt. A fenti változások a kiadó közlése szerint nem érintik a szerkesztőséget, amely az év végén állt át az integrált modellre.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter