Megjelent: 11 éve

Teljes személycsere az ORFK vezetésében

A ma reggeli állománygyűlésen mutatta be a rendőrség új vezetését Pintér Sándor belügyminiszter és Hatala József, az új országos rendőrfőkapitány.

Távozott a főkapitány két helyettese, Házi István bűnügyi és Samu István közbiztonsági főigazgató. Petőfi Attila dandártábornok, a Nemzeti Nyomozó Iroda eddigi igazgatója lett a bűnügyi főigazgató, Papp Károly dandártábornok, a Készenléti Rendőrség parancsnoka pedig a közbiztonsági főigazgató. Petőfi Attila utóda az NNI élén eddigi helyettese, Csizner Zoltán ezredes lett, a Készenléti Rendőrség parancsnokának pedig Sándor Miklós ezredest nevezte ki Pintér Sándor.

A belügyminiszter leváltotta Sipos Gyula őrnagy, gazdasági főigazgatót is. Az új gazdasági főigazgató Lajtár Róbert vezőrnagy lett.

Létrehoznak egy új szervezetet, a Terrorelhárítási Központot, ennek megszervezését Bodnár Zsolt dandártábornok, a BRFK eddigi bűnügyi vezetője kapta feladatul főkapitányi biztosként.

Leváltották a BFRK éléről Tóth Gábor vezérőrnagyot. Utóda, Budapest rendőrfőkapitánya Tóth Tamás ezredes, az V. kerület eddigi kapitánya lett.

Népszabadság Online


  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Kinevezték az Alstom új magyarországi csoportjának ügyvezető igazgatóját

A szakember több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a közlekedési ágazatban Teljes cikk

Új vezérigazgató a Budapest Airport Zrt. élén

Vezetőváltás a Budapest Airportnál - Március végétől Chris Dinsdale veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját Dr. Rolf... Teljes cikk

Új ügyvezető a Nádudvarinál

Az új ügyvezető célja társaság árbevételének fenntartása és a hatékonyságnövelés. Teljes cikk