Megjelent: 11 éve

Teljes személycsere az ORFK vezetésében

A ma reggeli állománygyűlésen mutatta be a rendőrség új vezetését Pintér Sándor belügyminiszter és Hatala József, az új országos rendőrfőkapitány.

Távozott a főkapitány két helyettese, Házi István bűnügyi és Samu István közbiztonsági főigazgató. Petőfi Attila dandártábornok, a Nemzeti Nyomozó Iroda eddigi igazgatója lett a bűnügyi főigazgató, Papp Károly dandártábornok, a Készenléti Rendőrség parancsnoka pedig a közbiztonsági főigazgató. Petőfi Attila utóda az NNI élén eddigi helyettese, Csizner Zoltán ezredes lett, a Készenléti Rendőrség parancsnokának pedig Sándor Miklós ezredest nevezte ki Pintér Sándor.

A belügyminiszter leváltotta Sipos Gyula őrnagy, gazdasági főigazgatót is. Az új gazdasági főigazgató Lajtár Róbert vezőrnagy lett.

Létrehoznak egy új szervezetet, a Terrorelhárítási Központot, ennek megszervezését Bodnár Zsolt dandártábornok, a BRFK eddigi bűnügyi vezetője kapta feladatul főkapitányi biztosként.

Leváltották a BFRK éléről Tóth Gábor vezérőrnagyot. Utóda, Budapest rendőrfőkapitánya Tóth Tamás ezredes, az V. kerület eddigi kapitánya lett.

Népszabadság Online


  • 2021.11.03A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere – november 3-10-17. Építse fel korszerű L&D folyamatát és generáljon valódi változásokat a szervezete életében, képzésünk segítségével! Részletek Jegyek
  • 2021.11.23Folyamatmenedzsment képzés A képzés célja a folyamatfejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintése, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerése és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlása. A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management), Folyamat teljesítménymérés, folyamatcontrolling (Business Process Control) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement). A képzések egymásra épülnek, a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter