Terjeszkedne Magyarországon a Pizza Hut
A Pizza Hut gyorsétteremlánc további terjeszkedést tervez Magyarországon, elsősorban a vidéki, 30-50 ezer fős városokban nyitnának új éttermeket franchise partnereken keresztül - tájékoztatta a társaság csütörtökön az MTI-t.
A társaság 2023 júniusában Szegeden nyitotta meg az első franchise alapon működő éttermét. A franchise rendszer keretében a Pizza Hut éttermeket üzemeltető AmRest a működéshez szükséges üzleti modell mellett az infrastrukturális hátteret, marketinget és dizájnt is biztosítja partnereinek és segít a kínálat kialakításában is. A 30 éves étterem-üzemeltetési tapasztalattal rendelkező társaság tréningekkel, tanácsadással is támogatja az éttermek tulajdonosait, és alkalmazottait - közölték.
Jelenleg 25 Pizza Hut étterem van Magyarországon, a terv pedig a folyamatos terjeszkedés franchise rendszerben - idézte a közlemény Kozák Miklóst, a Pizza Hut Magyarország igazgatóját, aki hozzátette: "jelenleg a legalább 50 ezres lakosságú településeken nyitnánk új üzletet, de ez még változhat, talán a 30 ezer fős város is megfelelő lehet, mert fontos számunkra a márkalefedettség és a jó elérhetőség országszerte".
A Pizza Hut világszerte több mint 19 ezer éttermet üzemeltet 100 országban. A nyilvánosan elérhető adatok szerint az AmRest Vendéglátó Kft. nettó árbevétele 2022-ben 52,2 milliárd forintra nőtt az előző évi 38,8 milliárd forintról, adózott eredménye 3,9 milliárd forintról 2,3 milliárd forintra csökkent ugyanebben az időszakban.
- 2026.01.09Foglalkoztatás és jóllét: az értékes munkaerő megszerzése és megtartása a folyamatosan változó munkaerőpiaci környezetben Foglalkoztatás és jóllét: az értékes munkaerő megszerzése és megtartása a folyamatosan változó munkaerőpiaci környezetben. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A program és a regisztráció a jegyek menüpont alatt.
Részletek
Jegyek
- 2026.01.28Vezetés- és szervezetfejlesztés szakmai konferencia Bokor Attila Aranykalitkában című kutatásának harmadik fejezetéhez érkeztünk, amely ötven vezetői életúton keresztül három évtized szervezeti és vezetői tapasztalatát mutatja be. Az OD Partner is mérföldkőhöz érkezett: 30 évesek lettünk. Kinyitjuk szakmai műhelyünket és megosztjuk, hogyan gondolkodunk vezetésről, szervezetről, és aktuálisan milyen témákban mélyedünk el.
Részletek
Jegyek
- 2026.01.29Bértranszparencia irányelv és diszkrimináció-tilalom Szakmai képzés a bértranszparenciáról és a diszkriminációról HR szakembereknek és vezetőknek. Készüljön fel munkajogászainkkal az EU új bérátláthatósági szabályaira!
Részletek
Jegyek
- 2026.01.31Vállalati szimuláció Valós piaci helyzetben egy-egy döntés meghozatalakor helyt kell állnia mind vezetői, mind kontrolleri képességeinknek. Mennyivel egyszerűbb lenne, hogyha mi is úgy gyakorolhatnánk, mint egy pilóta, aki éles felszállás előtt, a szimulátorban tanulja meg a vezetést, míg kellő rutinra tesz szert. Ez megvalósítható ma már az üzleti életben is.
Részletek
Jegyek
A közép- és kelet-európai régió 500 legnagyobb vállalata listáját a 2024-es adatok szerint továbbra is a lengyel Orlen olajcég vezeti, a második... Teljes cikk
A Mercedes-Benz több tízmilliárd forint értékű beruházással létrehozza az első magyarországi kutatás-fejlesztési központját, amelynek a nyomán... Teljes cikk
Kelet-Közép-Európa legnagyobb kapacitású sütőüzemét építi fel a Ceres Sütőipari Zrt. 24 milliárd forintos beruházással a Tatai Ipari Parkban -... Teljes cikk
- Már a pincér is mosogat: mit tehet a vendéglátóipar a munkaerőhiány ellen? 6 hónapja
- Ennyi borravalót kapnak a magyar pincérek 6 hónapja
- Nagy hajrá indul a szezonális munkaerőért – ezekre a munkákra van most a legnagyobb kereslet 7 hónapja
- A hibát nem az emberben, hanem a folyamatban keressük - Gyarmati Katalin, a Nissin Foods HR vezetője 7 hónapja
- Hogyan épül fel egy éttermi konyha? 12 hónapja
- Így szabályozza a kormány a borravaló adómentességét 1 éve
- Folytatódik a Marriott ingyenes képzési programja 1 éve
- Kit szólíthat meg az intenzív barista tanfolyam? 1 éve
- Mixer tanfolyam: Karrierlehetőség a rugalmasság és kreativitás jegyében 1 éve
- A vendéglátóipar élelmiszerbiztonsági partnere: A sokkoló hűtő 1 éve
- Kitartó optimizmus a turisztikai szektorban 1 éve
Mi történne, ha egy napra minden nő szabadságra menne?