kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Tiszta szállás, jó közérzet

Talán közhely, de az internet olyan szinten alakította át az életünket hihetetlenül rövid – talán két évtized – alatt, amelyre senki sem gondolhatott az ezredforduló környékén.

ózongenerátor-

Gyakorlatilag alig van már olyan szegmense az életünknek, ahol ne vennénk igénybe a világháló szolgáltatásait, segítségét. Nincs ez másként a vendéglátás vagy a szállodaipar területén sem.

Szállásfoglalás közben felbecsülhetetlen mértékben segíti a tájékozódást, hogy egy adott apartmannal vagy szállodával kapcsolatban elolvashatjuk az előttünk ott megszállt vendégek véleményét, böngészhetünk különféle paraméterek alapján, információkat gyűjthetünk.

Az információ fénysebességgel terjed

Egy-egy negatív bejegyzés a tisztasággal kapcsolatban hallatlan mértékben rontja a szálloda versenyhelyzetét a vendégekért folytatott küzdelemben. Persze ennek maximális biztosítása a felületektől kezdve a higiénikus levegőig igencsak nehéz, sőt hagyományos eszközökkel a lehetetlenség határát súroló feladat. Főleg ha egy-egy szoba esetében csak néhány óra áll rendelkezésre a takarításra.

Ózongenerátor a komplex higiéniáért

Azonban van megoldás ezen kihívás leküzdéséhez, melyhez az OZONEGENERATOR.HU oldalon található ózongenerátor készülékek hatalmas segítséget jelentenek. A hagyományos takarítási eljárást kiegészítve az ózon rövid idő alatt fertőtlenítheti, szagtalaníthatja az elérhetetlen felületeket, textíliákat, sőt a levegőt is a szobákban és a sok látogatót vonzó terekben is.

A tisztaság egy meglehetősen tág fogalom, amelybe beletartozhat a vendéget váró helyiség higiénikus levegője is, vagy az, hogy a háló- és közösségi terekben semmilyen apró élősködővel, kórokozóval se kerüljön kapcsolatba a vendég.

Megtalál, megsemmisít

Az ózonnak óriási ereje van: hatóereje akár 50-szerese a klórnak, visszamaradó vegyszer nélkül. A termelt ózon oxidáció révén, a helyes alkalmazásával semlegesítheti a levegőben és felületeken található baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, szagtalanít és segítséget nyújt akár még az ágyi poloskák és poratkák leküzdéséhez is. Mivel az ózon gáznemű, így a helyiség minden pontjára eljut, még a textíliák szövetei közé is behatol, mindenhol megtalálhatja és felveheti a harcot a káros elemekkel, apró élősködőkkel.

Porallergiások megváltója

A módszer nagyszerű a porallergia elleni harcban is, az ezzel küzdő vendégek hálásak lesznek a nyugalomban eltöltött napjaikért. Az allergiát kiváltó poratka ürülék csökkentésének egyik leghatásosabb módszere lehet, ha egyből annak forrását, a poratkát célozzuk meg. Amikor rövid idő alatt nincs lehetőség minden eldugott felület, falak, tapéták és minden textília (pl. függöny, kanapé) mosásától kezdve a fertőtlenítés bonyolult és vegyszereket bőségesen használó folyamatára, az ózongenerátor rendszeres használata praktikus segítséget jelenthet a maximális higiénia megteremtéséhez. 

Az ózongenerátor egyszerű használata

Az ózongenerátor alkalmazásával a körülöttünk lévő levegőből koronakisülések segítségével történik a ózon előállítása. Ez a mondat már önmagában tartalmazza a módszer egyik jelentős előnyét, nevezetesen azt, hogy semmiféle vegyszer, kemikália nem kerül felhasználásra, így nincs visszamaradó melléktermék sem.

Az ózongenerátor használata egyszerű. Arra oda kell figyelni, hogy zárt térben történjen az üzemeltetése, ahol ember, állat, növény nem tartózkodhat ez idő alatt. A készüléken beállított idő leteltével, a kb. fél órás türelmi idő és szellőztetés után birtokba lehet venni a helyiséget. Tehát a vendég távozása után a szoba szokásos takarítását kiegészítve a kisméretű, hordozható ózongenerátor alkalmazásával még az eldugott, elérhetetlen felületek, szövetek és még a levegő is higiénikus lehet könnyen, egyszerűen.

Ha a szálláshely azt szeretné, hogy a vendég elégedetten távozzon akkor pl. a felszereltség és szolgáltatások sora mellett a tisztaság mindenképp fontos szempont. Vírushullámtól függetlenül a higiénia mindig kiemelkedő jelentőséggel bír. Ezt kihangsúlyozva már foglaláskor is bizalmat kelt a vendégek szemében. Éppen ezért az ózonos fertőtlenítést egyre több szálláshely említi meg honlapján vagy akár szállásfoglaló portálon, közösségi oldalakon. 

Még több hasznos információ az ózongenerátorokról és ózonról az OZONEGENERATOR.hu weboldalon.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Robotika, drónok, MI, kibertámadás, élményautózás - idén is sok izgalmat tartogat a Lányok Napja

Április 25-én rendezi meg a Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) a Lányok Napja elnevezésű programot, amelyre immáron 13. alkalommal várják a... Teljes cikk

Ma rendezik a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar... Teljes cikk

Nagy Márton: jövőre újraindul a gazdasági növekedés, a munkaerőpiac is megmozdult

Jövőre újraindul a gazdasági növekedés: az idei 2,5 százalék után 2025-ben 4,1 százalékos bővülést várnak - mondta a nemzetgazdasági miniszter... Teljes cikk