Megjelent: 11 éve

Tízezreknek mond búcsút a Philips és az ING

Összesen 13 ezer állást szüntet meg a közeljövőben a Philips elektronikai cég és az ING bankcsoport - jelentették be hétfőn a holland tulajdonú cégek.

Közleményeik szerint az állások megszüntetését a gazdaság világméretű lassulása okozza.

A Philips világszerte összesen hatezer munkahelyet, az ING pedig hétezer állást szüntet meg a válság miatt. Az ING bankcsoport egyúttal megválik a cég vezérigazgatójától is.

Hollandia kormánya októberben 10 milliárd eurós tőkeinjekciót adott az ING-nek, hogy képesek legyenek megbirkózni a gazdasági világválság hatásaival. A világ egyik legnagyobb bankcsoportja 13 ezer embert foglalkoztat és adataik szerint 85 millió ügyfelük van.

Híradó/FH
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter