Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Több mint 300 munkahelyet őrzött meg a Bonbonetti

Több mint 300 munkahelyet őriztek meg a Bonbonetti Csoport budapesti székhelyű vállalatánál, a Bonbonetti Choco Kft.-nél egy, a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében megvalósuló projektnek köszönhetően - közölte a cég az MTI-vel pénteken.

A mintegy 97 millió forintos európai uniós támogatással megvalósuló projekt képzéssel is párosult, célja pedig az volt, hogy a folyamatos fejlesztés kultúrájának és eszközrendszerének elméleti megismerésével a cég dolgozói képzettebbek legyenek, így jobban tudják ellátni feladataikat a jövőben.

A projekt kivitelezése során ezenkívül külön figyelmet fordítottak a nemek közötti esélyegyenlőség megvalósulására és a fenntartható fejlődésre - olvasható a közleményben.

A 140 éves hagyományokkal rendelkező, mára egyetlen nagy magyarországi édesipari cégcsoportnál a projekt keretében a vállalat dolgozói és középvezetői elméletben, illetve gyakorlatban is elsajátították a Toyota által kifejlesztett, úgynevezett "Lean menedzsment" módszereit. A közlemény szerint az itt megszerzett tudás képezheti az alapját a Lean, mint gyártási rendszer bevezetésének, amit a közeljövőben tervez a csokoládégyár.  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter