Megjelent: 7 éve

Új cégtársak a Deloitte-nál

2013 júniusától két új partner erősíti a Deloitte hazai irodájának csapatát. Dr. Réczei Géza az Adóosztály partnereként, Gaidosch Tamás pedig a Vállalati Kockázatkezelési Szolgáltatások és az Üzletviteli tanácsadás üzletágak, egyben a közép-európai Vállalati kockázatkezelési szolgáltatási (ERS) csoport vezetőjeként folytatja pályafutását.

Dr. Réczei Géza jogász, adószakértő, tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végezte, a Pénzügyi jog tanszék megbízott oktatója. Az adózás és adóztatás szakmai területeit átfogó tanácsadási tapasztalatát az egyik Big Four cég igazgatójaként alapozta meg, azt megelőzően pedig egy évtizeden át az állami szektorban - az adóhatóságnál és a Pénzügyminisztériumban - dolgozott vezető pozíciókban.

A Deloitte hazai irodájánál a magyar vállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok leányvállalatai számára nyújtott szolgáltatások szervezése során nagy hangsúlyt fektet majd a német szolgáltatási csoport (German Desk) fejlesztésére, továbbá az autóipari cégeknek nyújtott szolgáltatásokra.

Gaidosch Tamás az IBM-nél kezdte pályafutását, ahol üzleti rendszereket tervezett és vezetett be bankok és biztosítók számára. Szakmai ismereteit az Egyesült Államokban bővítette, majd 1999-ben csatlakozott az egyik Big Four tanácsadócég hazai irodájához, ahol kezdetben az IT kockázatkezelési szolgáltatásokért volt felelős, később a cég kockázati tanácsadás üzletágát vezette.

A szakértő széleskörű tapasztalattal rendelkezik az informatikai rendszerek ellenőrzésével, az informatikai biztonsággal és a vállalati kockázatkezeléssel kapcsolatban, illetve a vállalati ügyfelek üzleti rendszereinek fejlesztése és folyamatértékelése terén. Ügyfelei közé főként pénzügyi és telekommunikációs cégek tartoztak.

Gaidosch Tamás a Deloitte új partnereként a Vállalati kockázatkezelési szolgáltatások (ERS) és Üzletviteli tanácsadás (Consulting) üzletágak, egyben a közép-európai ERS funkció vezetéséért felel majd.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter