Megjelent: 7 éve

Új elnök a Mobilitás és Multimédia Klaszter élén

2013. január 1-től Jakab Roland, az Ericsson Magyarország vezérigazgató-helyettese látja el a Mobilitás és Multimédia Klaszter elnöki feladatait, aki a Klaszter alapításában is közreműködő Pukler Gábortól, a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatójától veszi át a vezetést.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter éves közgyűlésén új elnököt választott a szervezet 71 tagja. Az öt év eredményes munka után leköszönő Pukler Gábortól Jakab Roland, az Ericsson Magyarország vezérigazgató-helyettese veszi át az ország egyik legsikeresebb üzleti klaszterének vezetését. Az informatikus és politológus végzettségű Jakab elsődleges célja az, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére tovább segítse az MMKlaszter hazai működését és nemzetközi tevékenységét. "A gazdasági válság ugyan a piac minden területére rányomja a bélyegét, de azok a cégek, akik ebben a helyzetben el tudnak indulni, vagy talpon tudnak maradni, bizonyítják rátermettségüket. A magyar startup és IT ökoszisztéma számos olyan szereplővel bír, akik erre képesek, az ő támogatásukat tartom legfontosabb feladatomnak" - mondta el az új elnök.

Pukler Gábor, a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatója az MMKlaszter indulása óta egyengette a szervezet útját. "Komoly szakmai sikerként értékelem, hogy az MMKlaszter az ország meghatározó szakmai platformjává nőtte ki magát, valamint nemzetközi szintéren is megjelent. Az IT és a távközlési szektor gyors fejlődése azonban új kihívásokat jelent, amelyekre időt és figyelmet szeretnék szentelni. Jakab Roland emberileg és szakmailag is kiváló választás a Klaszter elnöki pozíciójára, aki - biztos vagyok benne - a legtöbbet fogja kihozni az erős, stabil szervezetből" - indokolta a váltást a korábbi elnök, hangsúlyozva, hogy az MMKlaszter munkásságát a jövőben is aktívan támogatni fogja.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter