Új elnökhelyettest választott az Erste"/>
Megjelent: 12 éve

Új elnökhelyettest választott az Erste

Franz Hochstrassert választotta az igazgatóság elnökhelyettesévé az Erste csoport.

A vezető korábban az Erste Group Bank AG világpiacokért, valamint a csoportszintű vállalati és befektetési banki üzletágért volt felelős.

Franz Hochstrasser 45 éves, üzletvezetést tanult a Grazi Egyetemen. 1991-ben csatlakozott a GiroCredithez, majd 1999 januárjában - miután a pénzintézet összeolvadt az Erste Bankkal - az Erste csoport igazgatóságának tagja lett.

Az Erste igazgatóságának jelenlegi elnöke Andreas Treichl, aki egyben a vezérigazgatói posztot is betölti - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter