Megjelent: 12 éve

Új értékesítési igazgató a Borsodi Sörgyárban

A Borsodi Sörgyár Zrt. értékesítési igazgatói pozícióját Horeca és Small Food területeken 2008. április elsejétől Mészáros Zsolt tölti be, aki előzőleg a vállalat marketing igazgatójaként dolgozott.

A szakembernek új pozíciójában célja a Borsodi Sörgyár Zrt. értékesítési struktúrájának fejlesztése, építve a vállalat marketing igazgatójaként szerzett tapasztalataira, újító törekvéseire.

Mészáros Zsolt 2007 eleje óta dolgozik a Borsodi Sörgyár Zrt.-nél és azóta több, döntő fontosságú stratégiai kezdeményezés irányítója volt, beleértve a Borsodi sikeres arculatváltását. A kereskedelmi csapat irányítójaként jelentős szerepet játszik a vállalat üzleti terveinek létrehozásában, illetve megvalósításában.

Mészáros a Borsodi Sörgyár Zrt.-hez való csatlakozása előtt is kereskedelmi és marketing feladatokat látott el. Karrierjét az Unilevernél kezdte, mint értékesítési képviselő, ahol 13 évet töltött különböző vezető marketing pozíciókban, és a marketing mellett a sales és trade marketing területeket is felügyelte.

"Korábbi értékesítési tapasztalataim és a Borsodi Sörgyárnál szerzett márkaismereteim jó alapot jelentenek ahhoz, hogy ezen a szakterületen is meg tudjuk valósítani a stratégiai céljainkat. A Borsodi Sörgyár Zrt. jelenleg egy innovatív, újszerű értékesítési modell kidolgozásán és kiépítésén dolgozik, amely jelentős változásokat hoz majd az egész sörpiacon" - fogalmazta meg céljait Mészáros Zsolt.

A Borsodi Sörgyár Zrt. kiemelten törekszik arra, hogy lehetőséget biztosítson dolgozói számára a szakmai fejlődésre, illetve új tapasztalatok szerzésére.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter