Megjelent: 13 éve

Új értékesítési igazgató a Borsodi Sörgyárban

A Borsodi Sörgyár Zrt. értékesítési igazgatói pozícióját Horeca és Small Food területeken 2008. április elsejétől Mészáros Zsolt tölti be, aki előzőleg a vállalat marketing igazgatójaként dolgozott.

A szakembernek új pozíciójában célja a Borsodi Sörgyár Zrt. értékesítési struktúrájának fejlesztése, építve a vállalat marketing igazgatójaként szerzett tapasztalataira, újító törekvéseire.

Mészáros Zsolt 2007 eleje óta dolgozik a Borsodi Sörgyár Zrt.-nél és azóta több, döntő fontosságú stratégiai kezdeményezés irányítója volt, beleértve a Borsodi sikeres arculatváltását. A kereskedelmi csapat irányítójaként jelentős szerepet játszik a vállalat üzleti terveinek létrehozásában, illetve megvalósításában.

Mészáros a Borsodi Sörgyár Zrt.-hez való csatlakozása előtt is kereskedelmi és marketing feladatokat látott el. Karrierjét az Unilevernél kezdte, mint értékesítési képviselő, ahol 13 évet töltött különböző vezető marketing pozíciókban, és a marketing mellett a sales és trade marketing területeket is felügyelte.

"Korábbi értékesítési tapasztalataim és a Borsodi Sörgyárnál szerzett márkaismereteim jó alapot jelentenek ahhoz, hogy ezen a szakterületen is meg tudjuk valósítani a stratégiai céljainkat. A Borsodi Sörgyár Zrt. jelenleg egy innovatív, újszerű értékesítési modell kidolgozásán és kiépítésén dolgozik, amely jelentős változásokat hoz majd az egész sörpiacon" - fogalmazta meg céljait Mészáros Zsolt.

A Borsodi Sörgyár Zrt. kiemelten törekszik arra, hogy lehetőséget biztosítson dolgozói számára a szakmai fejlődésre, illetve új tapasztalatok szerzésére.
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
  • 2021.01.30Videokonferenciás 2 napos Scrum Master képzés A két napos intenzív, gyakorlat-orientált tréning szerepjátékokon és szimulációkon keresztül segít a résztvevőknek megérteni, hogyan alkalmazhatóak a legkülönbözőbb projektekben a Scrum alapelvei. Kitérünk arra is, hogy mikor érdemes használni a Scrumot, és mikor nem. Részletek Jegyek
  • 2021.02.04Stratégiai- és teljesítmény controlling A vezetők elmondása alapján a controlling gyakran utókalkuláció fókuszú, célja a pénzügyi számvitel kiszolgálása. Ez a kutatás is rávilágít arra, hogy kimutathatóan sikeresebbek azok a vállalatok, ahol a vezetők támaszkodhatnak a controller tevékenységére. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter