Megjelent: 7 éve

Új értékesítési igazgató a Siemensnél

A Siemens PSE Kft. értékesítési igazgatói pozícióját szeptember tizenötödikével Schönleber Zoltán vette át - áll a cég lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Az új vezető személyében a vállalat egy tapasztalt, több idegen nyelvet beszélő, a hazai és külföldi piacot egyaránt mélyrehatóan ismerő szakemberrel erősödött - írják.

Schönleber Zoltán diplomáit itthon és USA-beli neves egyetemeken (State University of New York, Harvard Business School) szerezte, közel 20 éves szakmai múlttal rendelkezik a telekommunikáció, a média és a technológia területén.

Korábban a Nokia regionális üzletfejlesztési vezetője volt, majd az RTL csoportnál stratégiai igazgatóként dolgozott, ahol a digitális átállás előkészítése, valamint a digitális szolgáltatási portfólió létrehozása volt a feladata. Ezt követően a Capgemini kereskedelmi igazgatójaként felügyelte a telco, banki és kormányzati üzletágak munkáját. A 39 éves menedzser a Huawei Technologies Hungary Kft.-nél az Enterprise & Public szektor igazgatójaként dolgozott Siemenshez történő csatlakozásáig.

"Együttműködésünk fő célja a piaci jelenlét kiterjesztése és annak megszilárdítása, felhasználva a cégcsoport szinergiájában rejlő lehetőségeket." - szól a cég közleménye.

A HR Portal legjobb írásai minden nap a LinkedInen!
A HR Portal ezentúl a LinkedInen is megosztja legjobb írásait. Kövesse céges oldalunkon keresztül a HR szakma legújabb trendjeit, és a munka világának legfrissebb híreit.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter