Megjelent: 6 éve

Új értékesítési igazgató a Siemensnél

A Siemens PSE Kft. értékesítési igazgatói pozícióját szeptember tizenötödikével Schönleber Zoltán vette át - áll a cég lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Az új vezető személyében a vállalat egy tapasztalt, több idegen nyelvet beszélő, a hazai és külföldi piacot egyaránt mélyrehatóan ismerő szakemberrel erősödött - írják.

Schönleber Zoltán diplomáit itthon és USA-beli neves egyetemeken (State University of New York, Harvard Business School) szerezte, közel 20 éves szakmai múlttal rendelkezik a telekommunikáció, a média és a technológia területén.

Korábban a Nokia regionális üzletfejlesztési vezetője volt, majd az RTL csoportnál stratégiai igazgatóként dolgozott, ahol a digitális átállás előkészítése, valamint a digitális szolgáltatási portfólió létrehozása volt a feladata. Ezt követően a Capgemini kereskedelmi igazgatójaként felügyelte a telco, banki és kormányzati üzletágak munkáját. A 39 éves menedzser a Huawei Technologies Hungary Kft.-nél az Enterprise & Public szektor igazgatójaként dolgozott Siemenshez történő csatlakozásáig.

"Együttműködésünk fő célja a piaci jelenlét kiterjesztése és annak megszilárdítása, felhasználva a cégcsoport szinergiájában rejlő lehetőségeket." - szól a cég közleménye.

A HR Portal legjobb írásai minden nap a LinkedInen!
A HR Portal ezentúl a LinkedInen is megosztja legjobb írásait. Kövesse céges oldalunkon keresztül a HR szakma legújabb trendjeit, és a munka világának legfrissebb híreit.
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter