Megjelent: 11 éve

Új értékesítési vezető a Canon csapatában

A Canon Hungária Kft., a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalatának hazai leányvállalata Szendrei Szabolcs személyében új sales leader munkatárssal bővült, áll a cég sajtóközleményében.

A harmincöt éves szakember a Könnyűipari Műszaki Főiskola Műszaki Manager szakán végzett 2001-ben Papír, Nyomda, Csomagolástechnika szakon. A vállalati üzletág új munkatársa korábban a Heidelberg offset-technológiájához kapcsolódóan szerzett komoly tapasztalatokat: öt évet segédanyag divízió vezetőként töltött a nyomdagépgyártónál.

Ezt követően egy teljesen új területre váltott: a wellness világában kamatoztatta korábbi szakmai tapasztalatait, majd a délkelet- európai régió vezetőjeként építőipari cégek számára készülő extrudált és nyomtatott csomagolóanyagokkal kereskedett.

Jelenlegi pozícióját megelőzően a Grafika Zrt.-nél töltött be tanácsadóként üzletfejlesztési pozíciót, míg a Canon a digitális nyomdák világába hívta. Szendrei Szabolcs értékesítési vezetőként a Professional Print üzletág kereskedelmi fejlesztéséért, így a Canon nyomdaipari felhasználásra szánt imagePRESS gépcsalád direkt értékesítésért felel. Az új kihívásokat jelentő pozíció remek alkalmat kínál, hogy egy folyamatosan bővülő piacon az ofszet-technológiában szerzett tapasztalatait szinkronizálja a digitális technológia lehetőségeivel - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter