Megjelent: 9 éve

Új értékesítési vezető az HBO-nál

Sipos Tamás személyében január 1-jével új értékesítési vezető érkezett az HBO Magyarország értékesítési csapatának élére.

Az HBO új munkatársa kereskedelmi televíziótól érkezett az előfizetéses prémium csatornához. 2003-tól a TV2 szponzorációs csapatát erősítette, majd a következő év júliusától szponzorációs vezetőként felelt az éves stratégia kidolgozásáért, valamint a szponzor-finanszírozott műsorok gyártóival és producereivel való sikeres együttműködésért.

A pozíciójában töltött hét év alatt csapata élén számtalan újítást és kereskedelmi felületet alakított ki, illetve értékesített a televíziós piacon úttörőként. Korábban pedig a VIVA Televíziónál dolgozott mint sales manager.

Új munkakörében olyan kihívások várnak rá, mint az HBO kereskedelmi bevételeinek növelése, illetve az HBO GO szolgáltatás bevezetése a magyar piacon.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter