Megjelent: 9 éve

Új gazdasági igazgató a miskolci Bosch gyárban

A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági igazgatói posztját a Németországból érkező Uwe Mang látja el.

A miskolci gyárba Uwe Mang a Saar-vidéki Homburgból érkezett. Az új gazdasági igazgató 25 éve, 1986 óta dolgozik a Bosch-nál, 1997 végétől 2006 közepéig a Diesel rendszerek értékesítésével foglalkozott Stuttgartban. A szakember 2006-tól a Bosch homburgi gyárának logisztikájáért volt felelős, emellett a pénzügy és a beszerzés területén is dolgozott.

Uwe Mang miskolci megbízatása kapcsán elmondta: "Negyedszázados Bosch-múlttal a hátam mögött inspiráló kihívásként értékelem a magyarországi megbízatást, mert a hazai Bosch csoport dinamikus fejlődése, illetve a miskolci Robert Bosch Energy and Systems Kft. szakmai tevékenyéségének nemzetközi jelentősége a gazdasági menedzsmenttől is a növekedésre felkészült, magas színvonalú feladatvégzést követeli."

Az új gazdasági igazgató kihangsúlyozta, hogy a Diesel rendszerek értékesítési munkája során a Bosch nemzetközi vásárlóival való üzleti együttműködés terén szerzett tapasztalatai nyújtják magyarországi munkájának egyik legfontosabb alapját.

A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. ügyvezető igazgatói posztját továbbra is Dr. Max Nitzsche tölti be.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter