Megjelent: 13 éve

Új gyárat épít Szentpéterváron a Nissan

Megkezdte szentpétervári gyárának építését Japán második legnagyobb autógyártója, a Nissan Motor Co. A 200 millió dolláros beruházás során létrejövő üzem évi 50 ezer autót lesz képes legyártani a mintegy 750 fős munkaerő-állományával - számol be a Napi Gazdaság.

A termelést 2009 elején kezdik, hogy elegendő mennyiségű Teana szedánokkal és négykerék-meghajtású X-Trail hobbiterepjárókkal lássák el a piacot. A Nissan a második japán autógyártó, amely a Néva-parti városban veti meg a lábát, a Toyota ugyanis már idén decemberben megkezdi ottani üzemében a Camry személyautók gyártását.

A negyedik legnagyobb autógyár, a Suzuki sem akar lemaradni, mivel ő is 2009-től kívánja gyártani Szentpéterváron Vitara hobbiterepjáróit, illetve az SX4 crossroads (emelt hasmagasságú) autóit - olvasható a Napi Gazdaságban.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter