Megjelent: 9 éve

Új kereskedelmi és üzemigazgató az ásványvíz-palackozónál

Év elejétől Csete Noémi látja el a Kékkúti Ásványvíz Zrt. kereskedelmi igazgatói feladatait; a szakember korábban a piacvezető ásványvíz-palackozó marketing osztályát vezette. Cser Szilárd, a korábbi logisztikai és beszerzési igazgató, februártól az üzemigazgatói feladatokat is átvette Kékkúton, áll a cég közleményében.

Csete Noémi
Csete Noémit (44) az ásványvíz-palackozó kereskedelmi vezetőjévé nevezték ki 2011. január elsején. Csete 1992-ben csatlakozott gyakornokként a Nestlé csoporthoz. Több területen is tapasztalatot szerzett a legnagyobb élelmiszeripari vállalaton belül: dolgozott például csokoládé és édesség-, a Nescafé és a Nesquik, valamint a Maggi márkákon, illetve a magyarországi gabonapehely alapú termékek bevezetésében is részt vett. 2004 novembere óta marketing igazgatóként dolgozott a Nestlé Waters magyarországi leányvállalatánál.

Cser Szilárd
Cser Szilárd (36) a Kékkúti Ásványvíz Zrt. logisztikai osztályának vezetése mellett, 2011. februártól a vállalat üzemének a vezetését is átvette mint logisztikai és üzemigazgató. Cser 2001-ben csatlakozott a vállalathoz beszerzési vezetőként, 2007 januárjától pedig logisztikai igazgatóként dolgozott. A korábbi üzemigazgató Salkovszky Lóránt, a Nestlé Waters löhnberg-i (Németország) gyárának üzemigazgatójaként cégcsoporton belül folytatja karrierjét.

A hazai piacvezető ásványvíz-palackozó folyamatosan törekszik a cég szervezeti struktúrájának optimalizálásra. Az összevont feladatkörök kialakítása is azt bizonyítja, hogy a vállalat bízik mindkét vezetője szakmai rátermettségében, elhivatottságában és sok éves tapasztalatában.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter