Megjelent: 8 éve

Új kommunikációs vezető a Four Seasons Hotel Gresham Palace élén

Szabó Veronika személyében kommunikációs vezetőt nevezett ki Magyarország legpatinásabb luxusszállodája a Four Seasons Hotel Gresham Palace.

images

A szakember több mint nyolc éves tapasztalattalrendelkezik a vállalati kommunikáció területén. Pályáját ügyféloldalon kezdte, majd több éves ügynökségi tapasztalat után ismét visszatért a vállalati szektorba.

Az új kommunikációs vezető legfontosabb feladatai közé a külső és belső kommunikáció szervezése és irányítása, azon belül is a vállalat és az általa képviselt prémium szolgáltatások ismertségének és presztízsének emelése tartozik mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon.

A szakember július 12-től tölti be a pozíciót, megbízatása határozatlan időre szól.

A kinevezéssel egy időben új sales igazgató is érkezett a Four Seasons Hotel Gresham Palace sales&marketing csapatába.

Drew Clarke több mint tíz éve csatlakozotta Four Seasons családhoz. Pályáját Santa Barbarán, a Four Seasons Resortthe Biltmore-nál kezdte, majd 2010-ben a Four Seasons Resort Hualalai Hawaiigroup sales managereként dolgozott.

A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace sales igazgatói posztját július 1-től tölti be.

Mindkét szakember Sherryn Bates-nek,a Four Seasons Hotel Gresham Palace valamint a Four Seasons Hotel Praguesenior marketing igazgatójának jelent.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter