Megjelent: 7 éve

Új marketing-, pr- és kommunikációs vezető a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élén

Január végétől Fekete Zsanett tölti be a szervezeti átalakítást követően létrehozott Marketing-, PR- és Kommunikációs Igazgatóság vezetői pozícióját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK).

Fekete Zsanett a szegedi József Attila Tudományegyetem média-kommunikáció szak PR szakirányán szerzett diplomát. Egyetemi tanulmányait követően a Magyar Posta Vezérigazgatóságán PR-munkatársként, majd az Electrolux Lehel Kft.-nél PR-asszisztensként, később közel egy évtizeden keresztül PR-menedzserként dolgozott.

Feladatai közé tartozott többek között a média- és az üzleti kapcsolatok ápolása, a vállalati márkanév építése, rendezvények szervezése, a belső kommunikációs csatornák folyamatos működtetése, belső és külső kommunikációs kampányok kivitelezése, valamint globális és lokális kiadványok készítése.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új marketing-, PR- és kommunikációs igazgatója tagja a Magyar PR Szövetség Felügyelő Bizottságának és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének. Elsődleges feladata a kamara belső és külső hírnevének építése az érintett célcsoportok irányába.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter