Megjelent: 11 éve

Új munkatárssal bővült a DBH Serviced Office csapata

Új munkatárssal bővült a DBH Group csapata. Döme Klára május eleje óta erősíti értékesítési tanácsadói pozícióban a DBH Serviced Office igazgatóságát.

Döme Klára
A 28 éves szakember több éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik. Döme Klára a DTZ-től érkezett a DBH Grouphoz, ahol junior tanácsadóként dolgozott. Ezt megelőzően az FTB Invest Kft.-nél az M1 Outlet & Shopping Center működtetéséért volt felelős, angolul és németül beszél.

A holland-magyar DBH Group szolgáltatott irodákkal foglalkozó üzleti egysége, a DBH Serviced Office Budapesten illetve Debrecenben együttesen több mint 3500 négyzetméteren, több mint 230 munkaállomást kínál ügyfeleinek. A DBH Serviced Office a DBH Group tagjaként szolgáltatott irodák, tárgyalótermek és virtuális irodák bérbeadásával valamint testreszabott irodai és üzleti szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.

Az üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzletmodelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre ráépülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, üzleti adminisztráció és projektmenedzsment területeken), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít a főként hazai és nemzetközi kis- és középvállalatoknak. A cégcsoport 2008 novemberében az európai pénzügyi-, befektetési piacon szerzett tapasztalatok után hozta létre a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Rt.-t.

A DBH Group rotterdami, budapesti, debreceni, valamint kassai és bukaresti irodájának szoros együttműködése révén számos befektetést hajtott végre az országban és régiónkban.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter