Megjelent: 9 éve

Új partnerek a WTS Klient csoportnál

A tanácsadó cég két igazgatójának partnerré való kinevezésével biztosítja a további növekedés személyi feltételeit – írták közleményükben.

Potássy Andrea könyvelési igazgató és Gyányi Tamás adóigazgató partnerré való kinevezésével a WTS Klient csoport a két üzletág elmúlt években tapasztalt dinamikus fejlődését kívánja a következő években is biztosítani. Potássy Andrea a tanácsadó cég hagyományos üzletágát, a könyvelési szolgáltatásokat már több éve vezeti. Irányítása alatt vált a cégcsoport a magyar könyvelői piac meghatározó képviselőjévé. Gyányi Tamás nevéhez fűződik az adótanácsadási üzletág teljes felépítése. Az elmúlt két üzleti év évi 20 százalékos mértékű növekedése ebben a szegmensben is komoly piaci szereplővé tette a WTS Klient csoportot.

Potássy Andrea az európai piac meghatározó barkácsáruház-lánca, az OBI magyarországi egységénél kezdte szakmai karrierjét. A közgazdász-adótanácsadó szakember 2001-ben került a WTS Klient alkalmazásába. Az elmúlt több mint tíz évben számos nemzetközi vállalat magyar egységének adminisztrációját irányította. Szakmai munkája eredményeként az ügyfelek a vezetői számvitel teljes eszköztárát használhatják üzleti döntéseik meghozatalában. Andrea magyar, német és angol nyelven is tárgyalóképes szinten beszél, és több mint húsz szakképzett munkatárs irányítását látja el.

Gyányi Tamás az egyik nemzetközi tanácsadó hálózat budapesti irodájában kezdett dolgozni. A WTS Klient cégcsoporthoz 2004-ben került. A cég adótanácsadói üzletágának első alkalmazottjaként a kezdetektől nagy elánnal vetette bele magát a szakmai munkába. Az adótanácsadó és nemzetközi adószakértő szakember otthonosan mozog mind a hazai, mind a nemzetközi adózás szinte valamennyi területén. Nemzetközi és magyar ügyfelei az anyanyelve mellett angol és német nyelven is naprakész tanácsokat kaphatnak tőle szakmai kérdésekben. Tamás a ma már húsz főt számláló adótanácsadási üzletág elsőszámú szakmai vezetője.

„Nagy öröm számunkra, hogy két megbecsült kollégánkat beválaszthattuk a cégcsoport tulajdonosi körébe. Biztosak vagyunk benne, hogy tevékenységükkel további lendületet adnak a WTS Klient csoport fejlődésének.” – jelentette ki Lambert Zoltán, a WTS Klient managing partnere.
  • 2023.06.06Napi, heti pihenőidő és az új visszaélés-bejelentési törvény A workshop második felében azzal foglalkozunk, hogy az Európai Unió Bírósága 2023. márciusában egy magyar ügy kapcsán kimondta, hogy a heti és a napi pihenőidőt elkülönítve kell kiadni. Ez a magyar „általános munkarend” alapulvételével azt jelenti, hogy a szombati és vasárnapi naptári napokra eső heti két pihenőnap előtt kell kiadni a 11 órás napi pihenőidőt, tehát péntek 13.00 óra után munka már nem végezhető. Részletek Jegyek
  • 2023.06.27IFRS Halasztott adó képzés Élő, interaktív, online képzés a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről. Fő cél: - a halasztott adó fogalmának megismertetése: mitől halasztott? - a halasztott adó elszámolásának célja és jelentősége - a számítás esetei és gyakorlati példákon keresztüli bemutatása. Részletek Jegyek