Megjelent: 7 éve

Új szakember csatlakozik a Deloitte Legal ügyvédi hálózathoz

2013 szeptemberétől új szakember erősíti a Deloitte Legal ügyvédi iroda hálózat magyarországi csapatát. Dr. Erdős Gábor széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik a finanszírozási, restrukturálási, illetve a komplex ingatlanjogi és felvásárlási ügyletek kezelésében. A szakértő igazgatói pozícióban segíti majd a Deloitte hazai ügyvédi hálózatának munkáját - írja a cég közleménye.

Az 55 országban működő globális Deloitte Legal hálózat hazai tagjaként eddig a Szarvas, Falcsik és Társai Ügyvédi Iroda tevékenykedett, amely a jövőben Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai Ügyvédi Iroda néven lesz a Deloitte Magyarország együttműködő partnere. Az ügyvédi iroda hálózathoz dr. Erdős Gábor mellett további három szakember is csatlakozik, a hazai ügyvédcsapat így még szélesebb körű iparági szakértelemmel áll a helyi ügyfelek rendelkezésére.

Dr. Erdős Gábor (37)

Dr. Erdős Gábor jogász, 2000-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ezt követően a University of Manchesteren mesterjogász képesítést szerzett nemzetközi magánjogból.

A szakértő az elmúlt évtizedben több nemzetközi ügyvédi irodában is tapasztalatot szerzett, legjelentősebb gyakorlatát jelöltként és ügyvédként is a Martonyi és Kajtár Baker and McKenzie Ügyvédi irodában töltötte. A Deloitte Legal hálózathoz a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Irodától érkezett, ahol vezető ügyvédként bankjogi és ingatlanjogi csoportok felépítése és vezetése volt a feladata.

Dr. Erdős Gábor ügyfélkörét hazai és régiós bankok, biztosítók, egyéb pénzintézetek és ingatlanfejlesztők alkotják. A szakértő a Deloitte Legal hálózatnál aktívan részt vesz majd az üzletfejlesztésben, illetve a junior kollégák fejlesztésében.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter