Megjelent: 11 éve

Új vezérigazgató a Budapest Banknál

Új kinevezéseket jelentett be a GE Capital Globális Banki szervezet: a Budapest Bank új elnök-vezérigazgatója 2009 januárjától Sean Morrissey. A Mark Arnold jelenlegi elnök-vezérigazgatót váltó, GE-ből érkező vezető széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások területén.

A Budapest Bank ma bejelentette, hogy januárban Sean Morrissey veszi át a vezérigazgatói posztot. Mark Arnold, aki 2004 óta vezette a bankcsoportot, a GE Capital újonnan alakult Globális Banki szervezeti egységének Dél-kelet Ázsiai régióját vezeti majd.

Az angol nemzetiségű Sean Morrissey széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, karrierje során számos felsővezetői pozíciót töltött be. Legutóbb a GE Money németországi bankjának vezérigazgatójaként az autófinanszírozási értékesítési csatorna megújítása, a fióki értékesítést kiegészítő mobil értékesítői egység kialakítása, valamint a bank internetes tevékenységének fejlesztése területén ért el kimagasló eredményeket. Németországi megbízatása előtt a GE Money dániai bankjának vezérigazgatója volt, ahol jelentős mérlegfőöszeg és profitabilitási növekedést ért el a jelzáloghitelezés és egyéb innovatív termékek bevezetése révén - ez utóbbiak között említendő a „Morecard”, Dánia első jóváírást adó hitelkártyája. Mielőtt a GE-hez csatlakozott, a BMW Financial Services Group-nál és a Ford Credit Europe-nál dolgozott.

"Megtiszteltető feladat számomra ez az új megbízás egy olyan jó nevű és nagy hagyományokkal rendelkező vállalatnál, mint a Budapest Bank, amely az elmúlt négy évben stabilitását fenntartva jelentős növekedést tudott elérni. Örömmel várom, hogy a Budapest Bank nagyszerű munkatársaival dolgozhassak együtt azon, hogy a múltbéli sikerekre alapozva, a tervezett fejlesztések révén tovább építsük a vállalatot" - mondta Sean Morrissey.

Sean Morrissey és Mark Arnold új kinevezése annak eredménye, hogy a GE Capital létrehozta új szervezeti egységét, mely a vállalatcsoport nemzetközi kereskedelmi-, és vegyes vállalati struktúrában működő bankjait fogja össze.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter