Megjelent: 11 éve

Új vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

Április elsejével dr. Budai J. Gergő személyében új jogi és szabályozási vezérigazgató-helyettes csatlakozott az Invitelhez. A korábban két külön területként működő szabályozási és jogi igazgatóság mostantól az új vezérigazgató-helyettes irányítása alá kerül - olvasható a lapunknak megküldött sajtóanyagban.

Az Invitel új vezetőt nevezett ki az újonnan létrehozott jogi és szabályozási vezérigazgató-helyettesi pozícióba. Az eddig külön divízióként működő területeket mostantól egységbe szervezve dr. Budai J. Gergő vezeti. A 35 éves szakember jelentős nagyvállalati és M&A tapasztalattal rendelkezik, mostani kinevezése előtt a Pfizer jogi igazgatója volt. Az Invitelnél fő feladata lesz a vállalat jogi és szabályozási stratégiájának kialakítása és megvalósítása.

Az elmúlt időszakban több új vezető is érkezett az Invitelhez, a vállalat nem titkoltan szeretné még jobban megszilárdítani pozícióit az üzleti és lakossági piacokon egyaránt.

Dr. Budai J. Gergő a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen doktorált, miközben egy szemesztert a Pretória-i Egyetemen töltött a Dél-Afrikai Köztársaságban, ahol Nemzetközi Jog és Emberi Jogok tanulmányokat végzett. Szakmai ars poeticája szerint a jogászok hozzáadott értéke abban van, hogy új, ugyanakkor biztos és helytálló megoldásokat kell nyújtsanak a hosszútávú sikerek érdekében. Azaz ne olyan szakmai evidenciákat ismételgessenek, amelyekkel mindenki tisztában van, hanem új, kreatív, innovatív gondolatokkal, megoldásokkal mozdítsák elő az üzleti értékteremtést és ezáltal segítsék az ügyfeleket vagy vállalatokat.

Az új vezérigazgató-helyettes jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Szakmai pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. A brüsszeli, washingtoni és budapesti irodákban egyaránt dolgozott olyan ügyfelekkel mint a BAA International, a Magyar Állam, a Colgate-Palmolive, AIG New Europe, Schering Pharma, Bridgestone, ITD Hungary, Bayer, Magyar Fejlesztési Bank, Novartis, ÁPV Zrt vagy az MNV Zrt. 2007-től a Pfizer Jogi Igazgatójaként tevékenykedett, először Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót. A gyógyszeripari cégnél valamennyi üzletág és divízió jogi támogatásáért felelt mindhárom országban.

Az Invitel új vezérigazgató-helyettese nemcsak a jogi, de a vízilabda pályán is otthonosan mozog. Az aktív sportot 10 évvel ezelőtt fejezte be - derül cég közleményéből.
  • 2023.02.08Az MT. új szabályai - munkajogi aktualitások, változások 2023. Az Országgyűlés 2022. decemberében módosította a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényt, mely több pontban is módosult a korábbiakhoz képest. On-line programunk keretében szeretnénk bemutatni résztvevőinknek a módosításban érintett részeket, aktualitásokat gyakorlati megközelítésben. Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.03.22recruiTECH konferencia A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét. Részletek Jegyek