Megjelent: 8 éve

Új vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

Április elsejével dr. Budai J. Gergő személyében új jogi és szabályozási vezérigazgató-helyettes csatlakozott az Invitelhez. A korábban két külön területként működő szabályozási és jogi igazgatóság mostantól az új vezérigazgató-helyettes irányítása alá kerül - olvasható a lapunknak megküldött sajtóanyagban.

Az Invitel új vezetőt nevezett ki az újonnan létrehozott jogi és szabályozási vezérigazgató-helyettesi pozícióba. Az eddig külön divízióként működő területeket mostantól egységbe szervezve dr. Budai J. Gergő vezeti. A 35 éves szakember jelentős nagyvállalati és M&A tapasztalattal rendelkezik, mostani kinevezése előtt a Pfizer jogi igazgatója volt. Az Invitelnél fő feladata lesz a vállalat jogi és szabályozási stratégiájának kialakítása és megvalósítása.

Az elmúlt időszakban több új vezető is érkezett az Invitelhez, a vállalat nem titkoltan szeretné még jobban megszilárdítani pozícióit az üzleti és lakossági piacokon egyaránt.

Dr. Budai J. Gergő a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen doktorált, miközben egy szemesztert a Pretória-i Egyetemen töltött a Dél-Afrikai Köztársaságban, ahol Nemzetközi Jog és Emberi Jogok tanulmányokat végzett. Szakmai ars poeticája szerint a jogászok hozzáadott értéke abban van, hogy új, ugyanakkor biztos és helytálló megoldásokat kell nyújtsanak a hosszútávú sikerek érdekében. Azaz ne olyan szakmai evidenciákat ismételgessenek, amelyekkel mindenki tisztában van, hanem új, kreatív, innovatív gondolatokkal, megoldásokkal mozdítsák elő az üzleti értékteremtést és ezáltal segítsék az ügyfeleket vagy vállalatokat.

Az új vezérigazgató-helyettes jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Szakmai pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. A brüsszeli, washingtoni és budapesti irodákban egyaránt dolgozott olyan ügyfelekkel mint a BAA International, a Magyar Állam, a Colgate-Palmolive, AIG New Europe, Schering Pharma, Bridgestone, ITD Hungary, Bayer, Magyar Fejlesztési Bank, Novartis, ÁPV Zrt vagy az MNV Zrt. 2007-től a Pfizer Jogi Igazgatójaként tevékenykedett, először Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót. A gyógyszeripari cégnél valamennyi üzletág és divízió jogi támogatásáért felelt mindhárom országban.

Az Invitel új vezérigazgató-helyettese nemcsak a jogi, de a vízilabda pályán is otthonosan mozog. Az aktív sportot 10 évvel ezelőtt fejezte be - derül cég közleményéből.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter