Újabb elbocsátások Komáromban"/>
Megjelent: 11 éve

Újabb elbocsátások Komáromban

Gyakorlatilag megszünteti termelését Komáromban a svéd Elanders és a finn Hansaprint közös nyomdaipari vállalkozása, miután a 90 fős létszámból 75 fő elbocsátását tervezik - tudta meg az MTI szerdán több, névtelenséget kérő forrásból.

Az üzemben megerősítették a távirati iroda információit, azonban a részletek iránt érdeklődő levélre válaszolva közölték, hogy Seppo Moro finn ügyvezető nem kíván válaszolni magyarul feltett kérdésekre.

Az MTI úgy tudja, a tervezett leépítés oka, hogy a cég nem nyerte el újra a Nokiától a telefonok használati utasításának nyomtatására szóló megrendelést.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter