Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 10 éve

Újra ötnapos munkahét lesz a Denso Kft.-nél

Visszatérnek az ötnapos munkahétre október elsején az autóalkatrészeket gyártó székesfehérvári Denso Gyártó Magyarország Kft.-nél - írta keddi számában a Napi Gazdaság.

Minderre azt követően kerül sor, hogy szeptember végéig további csaknem 300 fővel csökkentik a létszámot.

Ezt megelőzően a japán érdekeltségű cég augusztusban már több mint 500 dolgozótól megvált, miután a várt háromszáz helyett félezren fogadták el a társaság azon ajánlatát, amely szerint az önkéntesen távozóknak a végkielégítés mellett plusz kéthavi bért is kifizet.

Csütörtöktől így mintegy 3400 dolgozóval folyik tovább a termelés, és ismét teljes bérezésben részesülnek a munkavállalók, akik eddig 20 százalékkal csökkentett fizetést kaptak.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter