Megjelent: 4 hónapja

Újraindul a termelés a győri Audiban

Szigorú óvintézkedésekkel, de mától újra elindul a munka a győri gyárban. Kiemelt cél az Audi Hungária vírusbiztossá tétele.

images

Az Audi Hungaria győri gyárában keddtől újraindítja a termelést - írja a Kisalföld. Az Audi a Volkswagen Konszernnel egyeztetve átfogó intézkedési csomagot dolgozott ki a járvány gyáron belüli terjedésének elkerülésére, igazodva a magyar egészségügyi hatóságok előírásaihoz is.

A gyárban a minimumra csökkentették a munkavállalók személyes érintkezési lehetőségeit. A dolgozóknak be kell tartaniuk a 1,5 méteres biztonsági távolságot azokon a munkahelyeken, ahol a munkavégzést fenn kell tartani. A koronavírus-fertőzés gyanújával jelentkező munkatársak távkonzultációt” és „digitális rendelést”is igénybe vehetnek. A cég biztosítja a dolgozóknak a melegétkezési lehetőséget, de csak előre csomagolva, elvitelre.

A kollégák egészségének védelmére a munkába jutás során is figyel a vállalat: megduplázták szerződéses járataik számát, és folyamatos a buszok fertőtlenítése.

Célunk, hogy Covid-readyvé, azaz vírusbiztossá tegyünk az Audi Hungariát. Valamennyi területünk az üzemorvosok és a munkabiztonság irányításával azon dolgozik, hogy minél előbb elérjük ezt a célt” - nyilatkozta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

A győri cégnél március 22-en állították le a termelést.

kisalfold.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter