Megjelent: 5 éve

Vasutas sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség

Augusztus 3-án a ceglédi pályafenntartási szakaszon többeket kihallgatott a rendőrség, mert nyomozást indítottak milliós nagyságrendű, nagy kárt okozó sikkasztás miatt - olvasható a VDSZSZ Szolidaritás vasutas szakszervezet honlapján.

Úgy tudják, ugyanezen a szakaszon - Vecsés és Vecsés-Kertekalja közt - építették a munkavállalók munkaidőben egy kerítést, állítólag a főpályamester fiánál.

A ceglédi pályaszakaszt a rendőrség és a VBO is felkereste, a helyszín biztosítását és átvizsgálását követően az érintetteket a rendőrségen hallgatták ki. A MÁV Zrt. belső ellenőrzést indított az ügyben.


Index
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter