Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Vezércsere az Antenna Hungáriánál

Jövő év elejétől László Géza jelenlegi vezérigazgató látja el az Antenna Hungária elnöki teendőit. A szakember a kinevezéssel Michel Combes-t, a TDF elnök-vezérigazgatóját váltja. A vezérigazgatói posztot a jelenlegi vezérigazgató-helyettes, a francia TDF képviselője, Jean-Francois Fenech foglalja el - jelenti a Napi Gazdaság.

A változást maga László kezdeményezte, aki 1999 februárja óta tölti be a vezérigazgatói pozíciót, 1998 szeptemberétől 2002 júliusáig pedig az igazgatóság elnöke is volt. A szakember az igazgatóság elnökeként továbbra részt vesz az AH jövőjének irányításában, a vezérigazgató munkáját a stratégiai-szabályozási, a nagy ügyfelekkel való kapcsolattartás, valamint a PR területein kívánja segíteni, illetőleg piaci és régiós ismereteivel támogatni a TDF további nemzetközi terjeszkedését.

Combes 2007 szeptembere óta dolgozik az AH-nál, ezt megelőzően 2004-től 2007 szeptemberéig a TDF nemzetközi igazgatójaként a nemzetközi terjeszkedésért felelt; 2001-től 2006-ig a TDF leányvállalatainak fejlesztéseit felügyelte, 1999-től 2001-ig pedig a spanyolországi leányvállalat, az Axión ügyvezető igazgatói posztját töltötte be - részletezi a Napi Gazdaság.
Follow hrportal_hu on Twitter