Megjelent: 12 éve

Vezetőváltás a Coface Hungary élén

Dercze Zoltán a Coface Hungary új országigazgatója. A távozó Mikael C. Szabo februártól a svédországi Coface érdekeltségek vezetését veszi át.

Dercze Zoltán a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (Mehib) üzleti és marketing vezérigazgató-helyettese volt 2007 végéig, ahol a piacképes, és a nem piacképes (államilag támogatott) exporthitel biztosításokkal foglalkozott.

Mikael C. Szabo 2001-óta volt a Coface Hungary ügyvezetője, 2006-tól pedig a Coface Hungary országigazgatója. Ez idő alatt jelentősen kibővítette és megerősítette a Cofacecsoport magyarországi piaci pozícióját.

Mikael C. Szabo februártól a Coface Svédország országigazgatói feladatait látja el, emiatt vált szükségessé új országigazgató kinevezése a magyar érdekeltségek élére. Új pozíciója egyben szülőhazájába szólítja vissza, ahol feladata lesz a két meglévő Coface üzletág vezetése és fellendítése, továbbá az információs és inkasszó üzletág elindítása.


  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter