Megjelent: 2 hete

Zűrzavar a védettségi igazolványok körül: időpontfoglalás nélkül is felkereshetők a kormányablakok

Május 3-án hétfőtől időpontfoglalás nélkül is kereshetők a kormányablakok a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos ügyekkel.

images

Miután több hírportál is beszámolt arról, hogy elég nagy zűrzavar uralkodik a védettségi igazolványok kiküldése körül - van, aki úgy kapja meg, hogy még biztosan nem védett, más hiába vár rá hetek óta és információhoz sem jut -, az Operatív Törzs az RTL Klub kérdésére közölte:

május 3-án hétfőtől időpontfoglalás nélkül is kereshetők a kormányablakok a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos ügyekkel.

A plasztiknak azért van különösen nagy jelentősége, mert jelenleg számos szolgáltatás csak a koronavírus elleni védettség igazolásával vehető igénybe.

A kormányablakokba eddig azonban olykor csak hetekkel későbbre lehetett időpontot kapni, ha az ember személyesen szeretett volna ügyet intézni.
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter