Szerző: HR Portal
Megjelent: 1 hónapja

A vezető első 100 napja

Miért kritikus kérdés, hogy hogyan teljesít az első időszakban egy frissen kinevezett vezető? Hogyan kell őt támogatni az első száz napban? Erről beszél majd a Tréning Kerekasztal Konferencián bővebben Pintér Henriette, a Concordia vezető tanácsadója, trénere.

Miért fontos, hogy a vezető minél strukturáltabb és tudatosabb legyen a kezdeti időszakban? 

Az első időszak egy új pozícióban olyan, mint az “entré” a színházban: ha jó, ha rossz, maradandó nyomot hagy. Az árral való úszás, a “csak a fejünk legyen kint a vízből” a “majd valahogy belerázódik” drága, időigényes és frusztráló mind a vezető, mind a szervezet, a csapat számára.  Ugyanakkor a környezet, a saját kiinduló helyzet sokrétű és személyre szabott, egy jól átgondolt szempontrendszer alapján történő analízise kellő magabiztosságot, megnyugtató válaszokat és iránymutatást ad már az első naptól kezdve. 

Egy nagy tapasztalattal bíró vezető is profitálhat ebből a szemléletből?

Igen, abszolút, hiszen minden új vezetői pozíció más: még akár ugyanazon a vállalaton belül is. Mások a feladatok és a célok, más a közvetlen és a tágabb környezet, más a csapat. Ez még egy tapasztalt vezető esetén is tartogathat komoly kihívásokat. 

Jöjjön el a 2022-es Tréning Kerekasztal Konferenciára, 2022. október 5-én, az Anantara New York Palace Budapest Hotelbe!

A konferencia, több évtizedes hagyományt követve, az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Válaszok a folyamatos változásra, stresszre, fluktuációra és a hibrid működésre. 

Izgalmas előadások és tartalmas workshopok egész nap. 500+ év szervezetfejlesztési tapasztalat egy helyen. Nyeremények 1 millió Ft értékben. A program üzleti vezetőknek, cégvezetőknek, HR vezetőknek, HR Business Partnereknek és vállalati képzési és fejlesztési szakembereknek szól.

Jelentkezzen most! További részleteket itt talál.

Miben a legfontosabb támogatni a vezetőket? Miről fog szólni a Tréning Kerekasztal Konferencián a program? 

A vezetők számára természetesen az elméleti tudás is fontos, ezen túlmutatóan egy teljesen a vezető helyzetére szabott, egy-egy megvizsgálandó témára felfűzött kérdéssorral, csekklistákkal és azonnal bevethető tippekkel segíthetjük a vezetőt az első hónapokban. Erre mutatunk majd példát a konferencián, valamint a vezetők első 100 napjának tapasztalataival kapcsolatos, jelenleg is futó felmérésünk eredményeiről is szót ejtünk majd. Örömmel vesszük, ha Ön is kitölti kérdőívünket.

Jelentkezés és a program további részletei: https://www.hrportal.hu/trening-kerekasztal-2022/

  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.11HR Fest 22 - Forgatókönyvek sűrűjében Újra jön a HR-világ legmeghatározóbb szakmai eseménye. Ősszel újra vár a HR Fest az Akvárium Klubban, ahol ezúttal a gyors változásokra és a közeledő sötét felhőkre fókuszálunk. Neked van már forgatókönyved? Részletek Jegyek
  • 2022.10.11XIX. Magyar Munkajogi Konferencia Atipikus munkajogviszonyok, munkaszerződés és munkajogviszony tartalma, határozott idejű jogviszony sajátosságai. Milyen kihívásokkal kell a cégeknek jelenleg szembenézniük munkaügyi kérdésekben? Nem érdemes hiányoznia a XIX. Munkajogi Konferenciáról. Részletek Jegyek
  • 2022.11.09Új EU-s irányelvek a Munka Törvénykönyvében Jelentős munkaügyi adminisztratív feladat ősz elején - két irányelv átültetésével módosul a munka törvénykönyve. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter