Megjelent: 1 éve

Álommeló Jennifer Lopezzel

A világ egyik legszexibb és legjobban kereső énekes-, színésznője, Jennifer Lopez 8 év után végre egy romantikus vígjátékkal tért vissza a mozikba. A rajongók legutóbbi, Ilyen a formám című filmje óta várják az újabb, igazi JLo-hangulatú romkom elkészültét. És végre itt van az Álommeló! A történet szerint Maya (Jennifer Lopez) egy okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást - ami után oly régóta epedezik -, felsőfokú végzettség híján elutasítják.

De Maya ilyen könnyen nem adja fel az álmait. Egy tévedés folytán, amiben egy kamu Facebook profil is szerepet játszik, állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Egyszerre minden az ölébe hullik, ami után eddig csak áhítozott: csilli-villi lakás, trendi ruhák, remek állás. Csak egy a bibi: mindenki azt hiszi az új helyen, hogy ő valaki egészen más…

A színésznő partnerei a Szívek szállodája Jess Marianoja, azaz Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Treat Williams és Leah Remini. Az Álommeló egyik érdekessége, hogy az alkotók elsőre a legszélesebb és legszebb mosolyú színésznőt, Julia Robertset szerették volna szerződtetni a szerepre. De végül 2017. októberében Jennifer Lopezzel kezdődött meg a film forgatása New Yorkban.

Az Álommeló betétdalát, „Limitless” címmel, az a Sia jegyzi, aki különleges megjelenésével (kétszínű, orrig érő haj) és extrém táncmozgásával lopta meg magát a rajongók szívébe és amelyet Ms. Lopez legelőször az American Music Awards-on adott elő, nagyon nagy sikerrel.

Aki felhőtlen szórakozásra vágyik a közelgő karácsonyi szezonban, azoknak kihagyhatatlan, az „50 első randi” és a „Ki nevel a végén?” című vígjátékok rendezőjének legújabb filmje, az Álommelót!

Ha az első között szeretnéd látni a legújabb Jennifer Lopez-filmet, akkor nem kell mást tenned, mint megválaszolni azt az egyszerű kérdést, hogy melyik filmsorozatban láthattuk Milo Ventimigliát Lauren Graham partnereként? A helyes válasz megadásával (az info@freemanfilm.hu e-mail címre várjuk a válaszokat) megvan az esély arra, hogy részt vehess a film 2018. december 12-ei, premier előtti vetítésén a budapesti Cinema City Aréna moziban.

A játék 2018. december 5-10. között tart.  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter