Megjelent: 6 éve

Az Y-generáció ilyen irodát akar

A Dropbox 8000 négyzetméteres irodájában minden megvan, ami csak az Y-generációnak kellhet, írja az Irodablog. A 2007-ben alapított Dropbox Inc. San Franciscói központja egy maximálisan funkcionális és az esztétikai igényességet tökéletesen szem előtt tartó kompozíciót alkot.

A nyitott munkatér könnyen megközelíthető, a projektcsapatok munkaállomásai és a közösségi terek izgalmas egységet alkotnak, amelyeket kisebb szobákkal, tárgyalókkal és pihenőterekkel kombináltak. Az egyes munkaterületek megfelelő elosztása biztosítja, hogy ha az aktuális tevékenység úgy kívánja, akkor az akusztika is támogatja a munkát.

Mivel az Y-generáció számára fontos tényező a környezettudatosság és természetközeliség, így a tervezők többek között pálmafákat telepítettek az irodába. A természetes fény kihasználása mellett innovatív LED-világítási rendszert építettek ki. De van az irodában tornaterem és zeneterem is, annak érdekében, hogy a dolgozók megpihenhessenek a hosszú munka után.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter