Megjelent: 4 éve

Csak beszél, vagy mond is valamit?

Ön melyik típushoz tartozik? Inkább tájékoztat, vagy szívesen meg is mozgat? Személyes sikere érdekében optimális, ha mindkettőt kedvvel teszi! A legtöbb előadó azonban sajnos inkább a „tájékoztatók“ frakciójához tartozik.

Természetesen fontos a tájékoztatás - milyen céllal is?

Tréningjeimen újra és újra azt hallom, hogy „én csak el szeretném mondani…” vagy „nem akarok én senkit meggyőzni, csak tájékoztatást adni“. Természetesen nem kell folyton meggyőznie hallgatóit. Minden esetben hasznos azonban, ha felteszi saját magának a kérdést:
Mihez kezdjenek hallgatóim az információval?

Azt, aki nem talál választ erre a kérdésre, csak sajnálni tudom, mert akkor még mindig csak beszél. A cél nélküli információ ugyanis értelmetlen.


Késztesse cselekvésre hallgatóit, a „Call for Action“ elengedhetetlenJavaslom, hogy prezentációja végén hívja, késztesse tettre hallgatóig! Ez például így hangozhat:

Ahogy látták, az számok jelenleg negatív irányt mutatnak. Ezért minden részlegben meg kell találni azokat a területeket, melyeken legalább 5%-ot meg lehet takarítani.

vagy:

Ahogy látták, a számok jelenleg pozitív irányba mutatnak. Most arra kell ügyelni, hogy ez a tendencia így is maradjon, és elérjük az év végére kitűzött célunkat.

Mit jelent ez Önnek:Ne csak beszéljen, mondjon is valamit! Fogalmazza meg üzenetét mindig olyan világosan, hogy hallgatói megértsék, mit kezdjenek az információkkal. Még akkor is, ha ezek csak apróságnak látszanak.
A HPS sikeres üzleti prezentáció - hatásos előadás tréningünkön jól használható struktúrát adunk prezentációja gyors és célirányos felépítéséhez.

A tréning leírásáért és a következő tréning időpontokért kattintson!Kopernikus
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Izgalmas hónapok után csendesen telt az augusztus a cégvilágban

Átlagnál gyengébb cégalapítási hangulattal és rekordalacsony cégtörlési értékkel csendes kivárás jellemezte a nyár utolsó hónapját a hazai cégek körében. Teljes cikk

ADÓKONFERENCIA A TB RENDSZER VÁLTOZÁSAIRÓL - JÖN AZ EGYSÉGES TB JÁRULÉK

Jelentősen megváltozott, új kereteket kapott a társadalombiztosítás rendszere 2020. július 1-től. A kihirdetett jogszabály munkavállalókat érintő... Teljes cikk

Az egészség házhoz megy

Ezzel a mottóval indult útnak a V&H Medical 2014-ben a mobil egészségügyi szűrések piacán. Teljes cikk