Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Ez érdekli legjobban a magyar munkavállalót

Mennyi bér jár a fizetett ünnepnapokra? Mennyi a felmondási idő? Kaphatok-e utazási kedvezményt? Utál a kollégám - elkészült oldalunk toplistája szakértőinknek leggyakrabban feltett, és az egyedi eseteken túl a mások számára is legérdekesebb, leghasznosabb kérdésekből és válaszokból.

Szakértőinkhez rengeteg kérdés érkezik, munkajogi, nyugdíjazást, megváltozott munkaképességet, cafeteriát érintő témákban. Elkészült "Best of" oldalunk, ahol válaszokat találhat a kérdéseire.

Nézzen szét a leggyakrabban feltett kérdések és válaszok között, ahol lehet, hogy Ön is megtalálja a választ a prolémájára.

Mennyi bér jár a fizetett ünnepnapokra? Hogyan adható a temetési segély? A táppénzből vonnak adót?

Mennyi a felmondási idő? Mennyi szabadság jár nekem a gyes, gyed után? Mennyi szabadság jár a közalkalmazottaknak?

A szabadidős zseb csak sporttal kapcsolatos tevékenységekre használható? Kötelező cafeteriát adni a közalkalmazottaknak? Az új cafeteria keretek nettó vagy bruttó értendők?

Csökkenhet a rokkantellátás összege? Választhatom-e a rokkantsági ellátás összegét öregségi nyugdíjnak? A rokkantsági idő hogyan számít bele a szolgálati időbe?

Mindezekre és még sok további kérdésre megtalálhatja a választ Kérdezz-Felelek Best of oldalunkon.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
12 hét szabadság minden évben, hogy legyen idő élni

Ausztráliai alkalmazottainak évi 12 hetes szabadságot ad az EY könyvvizsgáló és tanácsadó cég. Ebben a három hónapos időtartamban, az úgy... Teljes cikk

Egyre többen viszik be munkahelyükre kutyájukat az Amazon dolgozói közül

Tavaly 6000 kutya fordult meg az Amazon Seattle-i központjában, idén már 7000 eb látogatott el gazdájával annak munkahelyére - írja a fortune.com. Teljes cikk

Hogyan jutunk el a munkahelyre? Statisztikai adatok itthonról és külföldről

Mindenki életében fontos kérdés, hogy mennyit kell naponta utazni a munkahelyre, hogy mennyi időt, pénzt és energiát visz el. Ugyanakkor sokan inkább... Teljes cikk