Megjelent: 8 éve

Ezekben a szakmákban egyre kevésbé akadály a távmunka

Egyre kevesebb cégvezető idegenkedik a távmunkától. A mashable.com olyan foglalkozásokat gyűjtött össze, amikhez nem szükséges a fizikai jelenlét, elég a stabil internet kapcsolat - számol be a jobline.hu online magazin.

images

Egészségügy

Amerikában már az egészségügyben is működik a távmunka. Vannak például regisztrált ápolók, akik telefonon keresztül nyújtanak segítséget, klinikai kutatók, vagy egyes menedzseri pozíciókat is be lehet tölteni távmunkával.

Ügyfélszolgálat

Nem kell hozzá más csak számítógép, internet, esetleg egy telefonvonal. Bár nem csak eszközhöz, hanem asztalhoz van kötve az ember, de van, akinek számít, hogy megspórolhatja a hosszú utat az otthona és a munkahelye között.

Közigazgatás

Szintén az amerikai közigazgatásban kezdenek rájönni arra, hogy itt is vannak olyan területek, amit akár távmunkában is el lehet végezni. Ilyen kint a virtuális recepciós, egyes adminisztratív munkák, vagy más irodai asszisztencia.

Sales

Az értékesítők ideális esetben egyébként sem egy irodában ülnek, hanem folyamatos mozgásban vannak, és ügyfélről ügyfélre járnak, hogy értékesítsenek egy adott terméket.

Oktatás, képzés

Vannak oktatók, vagy képzési tanácsadók, akiknek a legfőbb munkaeszközük a net, amit akár otthonról is elérnek.

jobline.hu
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter