kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Laptopra van szükséged?

Míg pár évvel ezelőtt mindenki asztali számítógépet keresett, ma már a megnövekedett mobilitásnak és a mindenhol elérhető internetnek hála a laptopok a jóval keresettebbek.

Akár dolgozol, akár tanulsz, akár csak némi kikapcsolódásra vágysz, jó, ha van a közeledben egy laptop, amit akár a vonaton, akár a buszon, akár egy parkban vagy kávézóban ücsörögve felnyithatsz, és máris elmerülhetsz a tanulmányaidban, egy-egy Excel táblában vagy akár a kedvenc sorozatodban is.

laptop

Ha ezt a cikket olvasod, akkor bizonyára laptopvásárlás előtt állsz, és erősen mérlegeled, hogy hol és melyik laptopot vásárold meg! A döntés nem egyszerű, és most még mi csavarunk rajta egyet, hiszen bedobjuk a kalapba a használt laptopokat is!

Használt vagy új laptop?

Bár talán elsőre mindenképpen az új változat jutott az eszedbe, mi most mégis azt mondjuk, vedd fontolóra azt a lehetőséget is, hogy a Laptopland.hu használt laptopjai közül választod ki a következő kütyüdet, ami aztán elkísér a mindennapokban!

Miért merjük olyan bátran ajánlani a használt laptopok vásárlását? Nos, leginkább azért, mert a felújított laptopok már teljesen mást jelentenek, mint akár jó pár évvel ezelőtt is.

Rengeteg irodai környezetben használt laptopot selejteznek le akár egy-két év használat után, és legtöbbször különösebb hiba nélkül, olykor szinte teljesen új, megkímélt állapotban érkeznek a Laptopland.hu szakemberei kezébe.

A teljes átvizsgálás után először diagnosztizálják az esetleges hibákat, majd teljesen megjavítva vetik alá különféle teszteknek, hogy meggyőződjenek arról, hogy valóban kifogástalanul működik!

Használt laptopra is jár a garancia!

A neves márkákat mind felvonultatva kiválaszthatsz akár egy prémiumminőségű Fujitsu laptopot is, amelyről mindenkinek a precizitás, a megbízhatóság és a folyamatos innováció jut az eszébe. Ezt természetesen a használt laptopok esetében ugyanúgy meg fogod tudni tapasztalni, sőt ezt még garancialevéllel is vállalják feléd, ugyanis a használt laptopokra minden esetben minimum két év garanciát vállal a cég.

Talán ennél jobb ajánlás nem is kell, hiszen ezek a kiváló teljesítményű gépek akár újonnan, akár használtan valóban nagy és megbízható teljesítményt nyújtanak, használd bármire is a laptopot.

Persze ha más márkák híve vagy, akkor sincs semmi baj, hiszen az összes közkedvelt számítógépgyártó képviselteti magát a használt laptopok piacán.

Légy a környezet és a pénztárcád barátja!

Talán említeni sem kell, de amennyiben úgy döntesz, hogy használtan vásárolsz laptopot, akkor nemcsak, hogy környezetvédő magatartást tanúsítasz, de még a költségvetésedet sem terheled meg annyira, hiszen egy használt laptop mindig olcsóbb lesz, mintha újonnan hoznád ki az új gépedet egy márkaboltból!

Óvd tehát a bolygót, ne légy a fogyasztói társadalom mozgatórugója, a megspórolt pénzedet pedig használd fel nemesebb célokra!

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Évi 70 millió forintos fizetésért keresnek háziorvost

Évi 150 ezer fontért, azaz mintegy 70 millió forintért keresnek az Egyesült Királyság legtávolabbi, legeldugottabb szigeteinek háziorvosi... Teljes cikk

Ittasan dolgozó buszsofőr ellen mondták ki az ítéletet

Nem jogerősen egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt az Egri Járásbíróság egy ittasan dolgozó buszsofőrt Egerben - közölte a Heves... Teljes cikk

Autószerelő drogdíler ellen emeltek vádat, aki műhelyében árulta a kábítószert

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem, új pszichoaktív anyaggal... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek