Megjelent: 4 éve

Miért kiváló választás az Advantix készítmény?

Felelős gazdiként fontos a kutyánk védelmének biztosítása az élősködők ellen. Lényeges a rendszeres féreghajtás vagy a bolhák távoltartása, nem beszélve a kullancs és szúnyog elleni védelemről.

images

images

A klímaváltozás sajnos sok gondot okoz, és egy óvatlan pillanatban meg is történhet a baj. Rengeteg készítmény létezik a különböző élősködők távoltartására, érdemes körülnézni.

Sajnos a forgalomban lévő készítmények nem mindegyike megbízható, vagy nem nyújtanak megfelelő védelmet, esetenként még bajt is okozhatnak. Tehát válasszunk körültekintően, mert kedvenceinkről van szó!

A csepp forma ideális lehet, ha kutyánk nem szereti a tablettát vagy a nyakörvet, ráadásul a cseppek általában repellens hatásúak.

Mi az az Advantix csepp és mit tud?

Az Advantix csepp formában repellens hatású, azaz a tablettával ellentétben a kullancsnak nem kell érintkeznie a kutyánkkal, hogy elpusztuljon; elég, ha megérzik a bundájukon. És ez miért jó?

Először is kisebb az esélye a fertőzéseknek, másrészt a tablettával szemben maga a csípés is elkerülhető, ami szintén okozhat kellemetlenséget.

A Kutyakajas.hu-nál kapható Advantix csepp mellett szól az az érv is, hogy nem csak a kullancs és bolha ellen véd, hanem egyes szúnyog fajok ellen is.

Ez azért is fontos, mert egyetlen készítménnyel védheted meg kedvencedet akár 4 héten keresztül!

Szúnyogok és szívférgesség ellen

Sajnos a felmelegedésnek köszönhető, hogy olyan betegségek is terjednek, amivel eddig nem kellett számolnunk.

A szívférgességet okozó fonálféreg 2009 óta egyre gyakoribb. Ezt a betegséget a szúnyogok terjesztik, de elég egy fertőzött egyed hozzá.

A lárvák a vérbe jutva fejlődésnek indulnak, mire tünetet okoz és felfedezik, addigra sajnos a kezelés már kevés.

A fertőzést kezdetben csak vérvétel tudja kimutatni, de érdemes megcsinálni, ugyanis életet menthet, hiába hosszadalmas és költséges.

Ha a teszt negatív, érdemes azonnal elkezdeni a védekezést. Erre számos készítményt találunk a piacon.

Ha a kutyánk szabadon van a kertben, megéri olyan megoldás mellett dönteni, ami tartósan nyújt védelmet.

Az Advantix Spot-On megoldás lehet, mert kombinált hatásának köszönhetően a szúnyogok ellen is véd.

A kullancs elleni csepp előnye és hátránya

Fontos átgondolnunk, hogy mit válasszunk kullancs ellen. Minden szernek, legyen az tabletta, nyakörv vagy csepp, más a hatóanyaga.

Egyes hatóanyagok irritálhatnak. Az Advantix csepp hatóanyagai az imidakloprid s a permetin.

Előnye a tablettával szemben, hogy mint már említettem, repellens hatása van.

A nyakörvhöz képest pedig nem lehet elhagyni, illetve nem okoz gondot a „viselése”, amennyiben nem érzékeny a hatóanyagaira.

Az Advantix cseppet mindenképp a bőrre kell juttatni, mert így tudja kifejteni a hatását. 4 héten át ad védelmet kedvencünknek, aztán ismételni kell a kezelést.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter