Megjelent: 4 éve

Miért kiváló választás az Advantix készítmény?

Felelős gazdiként fontos a kutyánk védelmének biztosítása az élősködők ellen. Lényeges a rendszeres féreghajtás vagy a bolhák távoltartása, nem beszélve a kullancs és szúnyog elleni védelemről.

A klímaváltozás sajnos sok gondot okoz, és egy óvatlan pillanatban meg is történhet a baj. Rengeteg készítmény létezik a különböző élősködők távoltartására, érdemes körülnézni.

Sajnos a forgalomban lévő készítmények nem mindegyike megbízható, vagy nem nyújtanak megfelelő védelmet, esetenként még bajt is okozhatnak. Tehát válasszunk körültekintően, mert kedvenceinkről van szó!

A csepp forma ideális lehet, ha kutyánk nem szereti a tablettát vagy a nyakörvet, ráadásul a cseppek általában repellens hatásúak.

Mi az az Advantix csepp és mit tud?Az Advantix csepp formában repellens hatású, azaz a tablettával ellentétben a kullancsnak nem kell érintkeznie a kutyánkkal, hogy elpusztuljon; elég, ha megérzik a bundájukon. És ez miért jó?

Először is kisebb az esélye a fertőzéseknek, másrészt a tablettával szemben maga a csípés is elkerülhető, ami szintén okozhat kellemetlenséget.

A Kutyakajas.hu-nál kapható Advantix csepp mellett szól az az érv is, hogy nem csak a kullancs és bolha ellen véd, hanem egyes szúnyog fajok ellen is.

Ez azért is fontos, mert egyetlen készítménnyel védheted meg kedvencedet akár 4 héten keresztül!

Szúnyogok és szívférgesség ellenSajnos a felmelegedésnek köszönhető, hogy olyan betegségek is terjednek, amivel eddig nem kellett számolnunk.

A szívférgességet okozó fonálféreg 2009 óta egyre gyakoribb. Ezt a betegséget a szúnyogok terjesztik, de elég egy fertőzött egyed hozzá.

A lárvák a vérbe jutva fejlődésnek indulnak, mire tünetet okoz és felfedezik, addigra sajnos a kezelés már kevés.

A fertőzést kezdetben csak vérvétel tudja kimutatni, de érdemes megcsinálni, ugyanis életet menthet, hiába hosszadalmas és költséges.

Ha a teszt negatív, érdemes azonnal elkezdeni a védekezést. Erre számos készítményt találunk a piacon.

Ha a kutyánk szabadon van a kertben, megéri olyan megoldás mellett dönteni, ami tartósan nyújt védelmet.

Az Advantix Spot-On megoldás lehet, mert kombinált hatásának köszönhetően a szúnyogok ellen is véd.

A kullancs elleni csepp előnye és hátrányaFontos átgondolnunk, hogy mit válasszunk kullancs ellen. Minden szernek, legyen az tabletta, nyakörv vagy csepp, más a hatóanyaga.

Egyes hatóanyagok irritálhatnak. Az Advantix csepp hatóanyagai az imidakloprid s a permetin.

Előnye a tablettával szemben, hogy mint már említettem, repellens hatása van.

A nyakörvhöz képest pedig nem lehet elhagyni, illetve nem okoz gondot a „viselése”, amennyiben nem érzékeny a hatóanyagaira.

Az Advantix cseppet mindenképp a bőrre kell juttatni, mert így tudja kifejteni a hatását. 4 héten át ad védelmet kedvencünknek, aztán ismételni kell a kezelést.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
  • 2021.05.10 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.05.13 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Akár Barbadosról is dolgozhat távmunkában

Turistáknak ajánl 12 hónapra munkavállalói vízumot Barbados. Így akár a trópusi szigetről is lehet távmunkában dolgozni, és ott átvészelni a... Teljes cikk

Bicikliflottával könnyítik a dolgozók visszatérését

Ajándék kerékpárokkal ösztönzi a budapesti iroda dolgozóit a biztonságos és környezettudatos közlekedésre Balogh Levente, a Szentkirályi... Teljes cikk

Több mint 13 millió forintos kártérítést kapott egy férfi, mert unalmas volt a munkája

A francia férfi depressziós lett, miután lefokozták menedzseri pozíciójából. Teljes cikk