Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Mire jó a csapatépítő tréning?

Az eredményes csapatmunkához elengedhetetlen, hogy fejlődjenek a munkatársi viszonyok. Erről szól egy jó csapatépítő tréning.

images

images

A sikeres üzleti vállalkozásokban dolgozók kellő ön- és emberismerettel, optimizmussal rendelkeznek, képesek felelősség- és kockázatvállalásra, nagy a teherbírásuk, toleránsak, önzetlenek és emellett becsvággyal is bírnak. Ezek a képességek sokszor mélyen szunnyadnak, de személyközpontú fejlesztő csoportokon napvilágra kerülhetnek. Egy jó tréning közösséget teremt, közösséget erősít, tudatosíthatja a vállalati értékeket. A stresszhelyzetek a résztvevőket arra késztethetik, hogy kilépjenek komfortzónájukból, s a tréner segíthet a tapasztalatok feldolgozásában, a mindennapi munkahelyi gyakorlatban történő hasznosításában.

A jó tréning fontos feltétele az igények, elvárások előzetes felmérése, a résztvevők motivációja, de talán a legfontosabb ahhoz, hogy a programra elköltött milliókból ne csak szép emlékek és vicces fotók maradjanak, a kiváló tréner.

Mi az SHL Hungary Kft.-nél abban bízunk, hogy ha a tréner (vagy ahogy mi szeretjük hívni: a facilitátor) őszinte, elfogadó és megértő, ezzel elősegíti a résztvevők személyiségének fejlődését. Persze van sok-sok "játékunk", melyek közül időnként javasolhatunk ezt-azt, ha úgy érezzük, hogy felgyorsíthatja a folyamatot, de elsősorban a beszélgetés, az egymásra figyelés csapatépítő erejében hiszünk, és ebben még sohasem csalatkoztunk.

Szerző: SHL Hungary
Follow hrportal_hu on Twitter